Tuesday, November 2, 2010

HELLO!!!! KONNICHIWA!!! HOLLA!!!! (O_-) (n_n) (O_<)

Alowp..assalamualaikum, hye all!!!!lame saye tak update blog kan???,
he3...i'm busy like bees you know?? he3...tapi sekarang ni alhamdulillah, last year exam pun dah habes,
so, boleh lah update blog! oh my blog!! i miss you sooooo very muuuch!!!!,
hurm... ari ni dah masok minggu ke due abang juhaidi aka eddy di SEPANYOL!,
jealous sangat bile tengok die kat Klia mase tu,
tak pe, tak pe... bawak-bawak bersabar,
nanti saye pulak pergi luar negara! UNIVERSITI AL-AZHAR!,
he3...tapi kan... sempene pemergian abang eddy ke sepanyol ni,
sedikit sebanyak dah bagi semangat kat saye! thanks bro!,
saye janji akan cube sedaye upaye dalam peperiksaan PMR n SPM yang akan datang,
btw, kejap je dah bulan sebelas! ish! rase macam semalam je saye baru jadi warga smksi,
tahun depan da jadi senior sesi petang! macam mane lah nanti,
ha3...banyak giler perkare yang telah mematangkan saye berlaku sepanjang tahun ni,
salah satunye ialah..... 
"kite tak akan sedar sebenarnye sahabat sejati yang kite cari selame ni ade di samping kite, kite tak akan jumpe kawan yang sempurna, sebab mane wujud manusia yang sempurna dalam dunie ni!so, hargailah kawan anda! friendship is very important! he3.."

  


itu saje yang boleh saye tulis setakat ni... lepas ni nak tengok cite PLAYFUL KISS! kim hyun joong oppa!  

bubye..assalamualaikum..take care....happy always!
~e134h143e4eva!~
(O_-) (n_n)
(O_<)
       

No comments:

Post a Comment