Saturday, November 27, 2010

NEW G@DGET! HAPPY NYER!!

Alowp..assalamualaikum,
hye smue... hurm....minggu lepas abah, umi and along pergi SYURGA KOMPUTER,
atau lebih dikenali sebagai PLAZA LOW YAT,
tempat ni memang banyak sangat gadget komputer, kalau nak beli laptop,
disyorkan beli kat sini sebab korang semue boleh tawar-menawar harge laptop tu dekat taukey kedai,
umi, abah and along pergi sebab nak belikan anak bibik punyer laptop,
hurm...cakap pasal bibik ni....dah dua hari bibik balik indonesia,
name bibik saye ialah MAILAH binti ape entah! saye terlupe nak tanye,
ha3..ape lah...dah 10 tahun lebih bibik tu kerja dengan kitorang,
tapi sampai sekarang name ayah bibik pon saye tak tahu..,
he3..tak pelah..nanti seminggu sebelum buka sekolah bibik balik MALAYSIA,
so, kene tanye kat bibik pasal profile beliau,
he3..hah! lagi satu! bibik ni memang sayang sangat kat anak die!,
ape anak die nak, mesti die belikan..ye lah..satu-satunye anak bibik,
mestilah bibik sayangkan...he3,
btw, NEW GADGET??!!!! GUESS WHAT????!!! lepas abah and umi pergi beli laptop bibik,
my parents belikan kitorang ber-enam PSP!!!! YAY!!!,
disebabkan dalam adik-beradik kitorang ade 3 lelaki and 3 perempuan,
umi and abah belikan due PSP! the blue one for the boys and the red one for the girls!,
happy sesangat-sangat-sangatnyer...thank you umi and abah!! i love you very much!,
he3.. ok lah..sampai di sini sahaje...assalamualaikum w.b.t and happy always from me..e134h143e4.e.v.a!!




P/S:Ketika kamu lahir, kamu menangis dan orang di sekelilingmu tersenyum.
Jalanilah kehidupanmu sehingga nanti, ketika kamu mati, kamu tersenyum dan orang di sekelilingmu menangis.


No comments:

Post a Comment