Saturday, November 20, 2010

SHOPAHO£IC!! ♡♡♡❤❤❤(•‿•)

Alowp...assalamualaikum,
hye smue.....SHOPAHO£IC!! ♡♡♡❤❤❤(•‿•) hurm...,
biasenyer ayat ni digunekan untuk orang yang kuat me-nyoping,
tapi saye tak de lah sampai camtu,
cume shopping is one of my hobbies! boleh releasekan tensen dalam kepala otak ni,
semalam saye, ija, ana, n umi *four of us! only perempuan
pergi shopping kat KLCC! besh!!! salah satu tempat yang wajib kitorang pergi,
BUTIK GIRLS, BONIA, QUICKSILVER,CONVERSE, dan medan selera kat tingkat atas untuk menghilangkan rase lapar selepas penat bershopping,
he3...btw, semalam sempat gak pegi masok butik "MISS WHATEVER",
dengar cam gedik je kan jenama ni???!!!,
hurm...memang gedik pon! ha3...tak chantek langsong barang-barang dalam butik tu!,
kat situ ade accessori wanita je eh...yang lelaki kalau nak pakai pon boleh!,
tapi tergolong dalam kalangan PONDANLA stands for POMPUAN DAN LAKI 
ha3...sekarang ni dah banyak jenama yang tIRU GIRLS nyer design!,
MORGIRL! SHASHA! MISS WHATEVER! haish....,
tapi diowang tetap tak boleh kalahkan GIRLS nyer design! memang cantik!,
cute sangat! he3....*i'm the fans of girls accessories okay! lantaklah korang nak kate saye ni gedik ke ape, tapi ini memang minat saye..
he3...hah! hari tu umi ade hantar borang pertukaran sekolah,
saye harap sangat umi dapat sekolah saye, SMK SAUJANA IMPIAN,
tapi last2, umi dapat SMK SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (SAAS) huk3...,
i'm very sad you know??!!!!! asallah ppd ni jealous sangat hah??!!!,
baru ingat nak same sekolah dengan umi,
huk3..tapi tak pe la..da takdir...ape nak buat kan?? setiap kejadian itu pasti ade hikmahnye,
itulah bukti ALLAH S.W.T itu maha esa,
hurm..okay lah..sampai di sini saje...assalamualaikum


p/s: Kebijaksanaan menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan tetapi jika disalahgunakan akan mewujudkan penderitaan

No comments:

Post a Comment