Friday, December 31, 2010

BUBYE 2010! HELLO 2011!! (O_-)

Alowp..assalamualaikum,
hye all!!! hurm.. this is the last post for 2010!!!,
bubye 2010! welcome 2011!!,
hurm!!! sepanjang tahun 2010 ni soo many things happened to me!,
almaklumlah! dah masok umur remaja kan?! he3..,
walau ape pun, it'll never make despair! even it'll makes me become a more matured tenage!,
biasenyer setiap kali menjelang tahun baru, setiap orang mesti mempunyai azam baru,
azam saye pada tahun 2011 ialah unutk menjadi salah seorang daripda pelajar cemerlang di dalam kelas! hurm!! doakan saye yewk??!!,
he3...btw, this 3rd january is my beloved youngest bro's birthday!,
happy bufday bro!!! harap tak buat hal ler mase nak pegi tadika nanti!,
ha3...jangan ikut jejak langkah adi tau! setiap hari menangis! ha3...,
ok lah..buye...nak pergi tengok countdown! assalamualaikum and happy new year!!!

Friday, December 24, 2010

GOOOOOD NEWS!!!! HAPPY SANGAT-SANGAT!!!

Alowp..assalamualaikum,
first of all ALHAMDULILLAH wa SYUKURILLAH, 
bersyukur ke hadrat ALLAH S.W.T kerana dialah yang maha esa lagi maha berkuasa,
ok!!!! last evening, my umi's friend call!!,
she said that my umi dapat tukar kat school SMK TAMAN JASMIN 2!!!,
at that time!!! my head was very dizzy!!!,
oh no!!! kalau saye tahulah umi dapat masok sekolah ni,
mesti saye tak suruh umi tukarkan pergi sekolah SMK SAUJANA IMPIAN!!,
tapi ape kan daye! kite manusia biasa! redha je lah dengan apa yang ditakdirkan! am i right??!!,
my mom said school ni baru lagi...so tak tahu lah besh ke tak!,
just wait and see! camnelah perang budak-budak SMKTJ ni!,
kalau dulu, umi mengajar kat SMK Perimbun, Cheras!,
sekolah ni besar sangat! cume kedudukan die terlindung sikit sebab banyak pokok!,
sebab tu lah name sekolah tu PERIMBUN! he3..
he3...another good news!!!! guess what??!!! saye dapat masok kelas 2 KAA 1!!!,
ALE,ALE,ALE *versi patrick!,
ha3! wah!!! beshnyer!!! i hope ramai classmate tahun ni same kelas dengan saye tahun depan!,
AMIIN!!!!!!!!,
and tahun depan i'll be back!!!! ha3...tetibe jadi ahli 2 p.m plak!! he3..,
OK SMKSI!! I'LL BE SENIOR SESI PETANG!! oh! tak tahu lah ape nak jadi nanti!,
NUR SHAHMI IFFAH said that she wanna flirt some freshie from form 1 studenst next year! ha3,
JUZ WAIT AND SEE!!!! he3....,
hurm! ok2!!!! you guys pernah dengar tak HE'S BEAUTIFUL or YOU'RE BEAUTIFUL??!!!,
kalau dengar tajuk je dah rase CAMBEST je an??!!! ha3...memang best pon!!!,
dah lah tu MY JANG GEUN SUK and MY LEE HONG GI berlakon dalam filem ni! ha3..,

 Jang Geun Suk

Lee Hong Gi

kalau korang nak tengok cite ni, saye suggest,
tengok kat www.dramacrazy.net/ ,
kalau kat mysoju memang susah sangat! banyak vid yang tak boleh tengok!,
haish!! tengok tau!!!
 ok lah...sampai di sini sahaja...assalamualaikum semua!!! he3...

Wednesday, December 15, 2010

HA.MAN!

Alowp...assalamualaikum, hye smue...,
ha! mesti korang semue tertanye-tanye..HA.MAN??!!!,
ape tuh??!! ha3..., di sini saye nak terangkan,
HA.MAN tu sebenarnye adalah singkatan name G.B.F (geng bas sekolah) saye tahun lepas,
HA. stands for Hasya and Hajar,
Man! stands for Ayman and Elman!,
he3...semalam tibe-tibe je saye mimpi sesuatu,
dlama mimpi tu, terlayar muke semue ahli geng bas fadhil saye ni!
NURUL HASYA NASUHA BINTI MUAZZAM:-
my lovely bestfriend! seorang yang manis mukenya! gile-gile siket! tapi memeang besh sangat kawan dengan die! sesiape yang berani mencari pasal dengan hasya ni memang cari nahas! ha3.. die memang pandai bab2 debat ni! my mom said yang die ni mempunyai badan athlete! memang pown! die suke maen bola jaring and badminton! same tinggi dengan saye! tapi sekarang ni die sekolah dekat MRSM GEMENCHEH!, jealous sangat bile dapat tahu die masok sekolah tu! ha3..rindu sangat time perikse dulu! orang laen semue kalau nak tiru, diorang tanye soalan! hasya pulak! die ambil kertas jawapan saye bawak kat meja die! ha3..birthday: 28 JANUARI1997
AYMAN FIKRI BIN SANI
my  gedik friend! ha3.. die ni suke sangat menyakat orang! kadang-kadang geram jugak! die ni minat maen  bola sepak and GOLF! wah! kawan-kawan saye sebelum ni tak de seorang pon yang minat dengan golf! die ni romantik! tapi tak reti nak tunjuk! (sowi! jngn marah) he3,.rindu time saye kene jadi POSWOMAN yang tak bertauliah dulu! tiap-tiap pagi kene dpat upah sebab tolong sampaikan something untuk azyan! birthday: 1 JANUARI 1997
ELMAN ABID BIN HASMANDIN;-
ahli yang termude dikalangan semue ahli GBF! sensitive! sifat romantik die jelas kelihatan bile die dengan awek die! ha3...kadang-kadang panas baran! mood die cepat betukar! susah betul nak agak! he3..minat gile dengan bola! rindu sangat nak tendang kaki tau lebih dikenali sebagai KETING! kesayangan die tu! ha3! mse tu muke die memang betul-betul blush!!! ha3...birtday: 28 FEBRUARI 1998! (same as my birthday! he3)
diorang tige orang nilah penentu mood saye pade setiap pagi time nak pergi sekolah! bile sampai sekolah jer! first thing kene hantar adi (my bro) dulu! die ni memang tak suke pergi sekolah tahun lepas! tapi sekarang ni dah okey! tak de buat hal lagi! ha3..lepas hantar adi, lumbe dengan hasya sapew yang sampai kelas dulu! (btw, hasya same kelas dengan saye) mase nak balek pulak! saye dan hasya mesti dah siap-siap pakai kasut lime minti sebelum loceng berbunyi (kelas kitorang gune tile! so, kene buka kasut bile masok kelas),
lepas loceng bunyi, kitorang lumba sape yang sampai kat bas dulu!,
padahal tempat kitorang dah memang siap booking! ha3..,
inilah kenangan yang tak boleh dilupekan time kat sekolah abim dulu! best sangat!,

"HARAPANKU BUAT TEMAN-TEMAN KU INI! SEMOGE KORANG SEMUE SIHAT SELALU! HAPPY ALWAYS! HOPE YOU ALL WILL SUCESS IN YOUR LIFE AND AKHIRAT! I'LL NEVER EVER EVER FORGET YOU ALL! "

salam sayang sahabatmu, HaJaR!

Wednesday, December 1, 2010

SUPER KAWAII!!! YAMAPI-SAN!

        マジ可愛い!!>_<

ohfourohnine:

t.sina.com.cn/1797169340

めっちゃ可愛い!! *v* 超ハンサム!!山P大チュキ~

ohfourohnine:

http://t.sina.com.cn/1733697702

in glasses again..
yamapi-sensei, teach me please! *v* kiralogue:

I just know I have the dopiest grin in the world plastered on right now.
But really Pi, stop feeding others and eat it yourself ;(

yamapi u want to feed me? *open my mouth* LOL
thanks bb ♥ 

henseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem sangat-sangat!!! he3..

tomapi again :)

YAMAPI WITH TOMA-CHAN! FRIENDSHIP IS FOREVER! 

ohfourohnine:

rice! http://t.sina.com.cn/1766900800

yamapi is a good singer, actor, and of course chef! *v*
future hubby.. ♥-♥
he's a good singer, actor, and of course! a chef!!!

this is my favorite !!
my PP on facebook, my laptop desktop BG, and my Phone wallie is this pic! *chuu* <3 ohfourohnine:

onigiri u want?

aww.. thanks sweet heart! onigiri with yamapi’s love in it! LOL XD
いただきます!
onigiri...u want some???!!

dreamzet:

I cant get enough !
strawberrichou:

I think I smile like that whenever my mother tells me that we have ice cream at home. lol.
Yamapi is effin pretty though ♥

(via ohfourohnine)

kawaii ♥ ♥  
mel-cchibi:

nasyirah-allabtyamapi:

tsukixyama:

(via 8kurara1)

kya! so cute <3<3


kyaaa.. I love seeing yamapi wearing yukata ♥..
and massu!! u’re super kawaii there XDD

SUKEE SANGAT TENGOK BILE YAMAPI PAKAI YUKATA!! hu3...(via ohfourohnine)
aww.. with hair clip.. kawaii XD
やっぱ可愛い!!>。<

  
can anyone tell me why this guy is soooooo handsome??? 何時ものとおり #yamapi は超可愛い!!大好きだよ!!

muke toma ikuta comel sangat bile die wat canni dalam cite hana-kimi! hu3..
konkon!!
ahahaha.. akira! i love it!! <3 <3

    yamapi-:

(via dj-sun)

OMG!! #yamapi!! u’re SUPER kawaii here!!! XD

yamapi-:

extracoffeeplz:

Yamapi!

cute !

kawaii!!! XD *chuu..chuu..chuu* !!! :D  I’m possible! XD
love it #yamapi..
おはよう。。^^今日山Pは私に朝ごはんを作って上げますよ!笑
ありがとう #yamapi!! いただきます!!wwww~
itadakimasu!!!!
Proposal daisakusen SP’ part that i love most is when #yamapi said 「僕と結婚してください」
aa… if he were said that to me!
*dreaming*
XD


AISHITERU YAMAPI-CHAN!!! (o_-) (o_<)