Friday, December 24, 2010

GOOOOOD NEWS!!!! HAPPY SANGAT-SANGAT!!!

Alowp..assalamualaikum,
first of all ALHAMDULILLAH wa SYUKURILLAH, 
bersyukur ke hadrat ALLAH S.W.T kerana dialah yang maha esa lagi maha berkuasa,
ok!!!! last evening, my umi's friend call!!,
she said that my umi dapat tukar kat school SMK TAMAN JASMIN 2!!!,
at that time!!! my head was very dizzy!!!,
oh no!!! kalau saye tahulah umi dapat masok sekolah ni,
mesti saye tak suruh umi tukarkan pergi sekolah SMK SAUJANA IMPIAN!!,
tapi ape kan daye! kite manusia biasa! redha je lah dengan apa yang ditakdirkan! am i right??!!,
my mom said school ni baru lagi...so tak tahu lah besh ke tak!,
just wait and see! camnelah perang budak-budak SMKTJ ni!,
kalau dulu, umi mengajar kat SMK Perimbun, Cheras!,
sekolah ni besar sangat! cume kedudukan die terlindung sikit sebab banyak pokok!,
sebab tu lah name sekolah tu PERIMBUN! he3..
he3...another good news!!!! guess what??!!! saye dapat masok kelas 2 KAA 1!!!,
ALE,ALE,ALE *versi patrick!,
ha3! wah!!! beshnyer!!! i hope ramai classmate tahun ni same kelas dengan saye tahun depan!,
AMIIN!!!!!!!!,
and tahun depan i'll be back!!!! ha3...tetibe jadi ahli 2 p.m plak!! he3..,
OK SMKSI!! I'LL BE SENIOR SESI PETANG!! oh! tak tahu lah ape nak jadi nanti!,
NUR SHAHMI IFFAH said that she wanna flirt some freshie from form 1 studenst next year! ha3,
JUZ WAIT AND SEE!!!! he3....,
hurm! ok2!!!! you guys pernah dengar tak HE'S BEAUTIFUL or YOU'RE BEAUTIFUL??!!!,
kalau dengar tajuk je dah rase CAMBEST je an??!!! ha3...memang best pon!!!,
dah lah tu MY JANG GEUN SUK and MY LEE HONG GI berlakon dalam filem ni! ha3..,

 Jang Geun Suk

Lee Hong Gi

kalau korang nak tengok cite ni, saye suggest,
tengok kat www.dramacrazy.net/ ,
kalau kat mysoju memang susah sangat! banyak vid yang tak boleh tengok!,
haish!! tengok tau!!!
 ok lah...sampai di sini sahaja...assalamualaikum semua!!! he3...

2 comments:

  1. Hong Gi!kehkeh.
    oh,Hajar..qte sme klas lahh taon dpn!
    =D

    ReplyDelete
  2. apsal aina nyer ayat,
    "HONG GI!kehkeh"???!!!,
    okay ape hong gi tu!!,
    awk prnh tngok ak OH MY SCHOOL??,
    KAT KBS! die cute sangat!! ha3..,
    btw, YEYEH!! SME KLAS!! hu3...

    ReplyDelete