Wednesday, December 15, 2010

HA.MAN!

Alowp...assalamualaikum, hye smue...,
ha! mesti korang semue tertanye-tanye..HA.MAN??!!!,
ape tuh??!! ha3..., di sini saye nak terangkan,
HA.MAN tu sebenarnye adalah singkatan name G.B.F (geng bas sekolah) saye tahun lepas,
HA. stands for Hasya and Hajar,
Man! stands for Ayman and Elman!,
he3...semalam tibe-tibe je saye mimpi sesuatu,
dlama mimpi tu, terlayar muke semue ahli geng bas fadhil saye ni!
NURUL HASYA NASUHA BINTI MUAZZAM:-
my lovely bestfriend! seorang yang manis mukenya! gile-gile siket! tapi memeang besh sangat kawan dengan die! sesiape yang berani mencari pasal dengan hasya ni memang cari nahas! ha3.. die memang pandai bab2 debat ni! my mom said yang die ni mempunyai badan athlete! memang pown! die suke maen bola jaring and badminton! same tinggi dengan saye! tapi sekarang ni die sekolah dekat MRSM GEMENCHEH!, jealous sangat bile dapat tahu die masok sekolah tu! ha3..rindu sangat time perikse dulu! orang laen semue kalau nak tiru, diorang tanye soalan! hasya pulak! die ambil kertas jawapan saye bawak kat meja die! ha3..birthday: 28 JANUARI1997
AYMAN FIKRI BIN SANI
my  gedik friend! ha3.. die ni suke sangat menyakat orang! kadang-kadang geram jugak! die ni minat maen  bola sepak and GOLF! wah! kawan-kawan saye sebelum ni tak de seorang pon yang minat dengan golf! die ni romantik! tapi tak reti nak tunjuk! (sowi! jngn marah) he3,.rindu time saye kene jadi POSWOMAN yang tak bertauliah dulu! tiap-tiap pagi kene dpat upah sebab tolong sampaikan something untuk azyan! birthday: 1 JANUARI 1997
ELMAN ABID BIN HASMANDIN;-
ahli yang termude dikalangan semue ahli GBF! sensitive! sifat romantik die jelas kelihatan bile die dengan awek die! ha3...kadang-kadang panas baran! mood die cepat betukar! susah betul nak agak! he3..minat gile dengan bola! rindu sangat nak tendang kaki tau lebih dikenali sebagai KETING! kesayangan die tu! ha3! mse tu muke die memang betul-betul blush!!! ha3...birtday: 28 FEBRUARI 1998! (same as my birthday! he3)
diorang tige orang nilah penentu mood saye pade setiap pagi time nak pergi sekolah! bile sampai sekolah jer! first thing kene hantar adi (my bro) dulu! die ni memang tak suke pergi sekolah tahun lepas! tapi sekarang ni dah okey! tak de buat hal lagi! ha3..lepas hantar adi, lumbe dengan hasya sapew yang sampai kelas dulu! (btw, hasya same kelas dengan saye) mase nak balek pulak! saye dan hasya mesti dah siap-siap pakai kasut lime minti sebelum loceng berbunyi (kelas kitorang gune tile! so, kene buka kasut bile masok kelas),
lepas loceng bunyi, kitorang lumba sape yang sampai kat bas dulu!,
padahal tempat kitorang dah memang siap booking! ha3..,
inilah kenangan yang tak boleh dilupekan time kat sekolah abim dulu! best sangat!,

"HARAPANKU BUAT TEMAN-TEMAN KU INI! SEMOGE KORANG SEMUE SIHAT SELALU! HAPPY ALWAYS! HOPE YOU ALL WILL SUCESS IN YOUR LIFE AND AKHIRAT! I'LL NEVER EVER EVER FORGET YOU ALL! "

salam sayang sahabatmu, HaJaR!

No comments:

Post a Comment