Wednesday, January 26, 2011

FOR ALL THE SHINEE'S FANS! *SHAWOLS FOREVER!

Alowp..assalamualaikum,
hye semue...today's posting is for the shawols yang selama ini sudi untuk menatap blog saya ini,
harap anda semua terhibur dengan apa yang saya sediakan!,
HAPPY ALWAYS!!! (n_n)

Minho and Key!!! Very Sweet couple!!! LOX!!!


ONEW WITH A BIG-ROUND HEAD! HE3..


WHY TAEMIN'S HAIR VERY CLUMSY??!!! MINHO!!! CUTE BOY!!


HE'S BEAUTIFUL SHINEE'S VERSION!! KEY'S BEING GO MI NAM??!!! WIERDO!! HA3..


Comellllllnyer Taemin!!!!!!

muka taemin nak same dengan taeyeon kan??!!! comelnyer taemin bile die jadi perempuan! and handsome When he's a man! lolx!!!


taenew with the dolls!! very cute!!!!


wah!!! sejak bile KEY jadi orang islam??!!!! he3...tapi kalau betul pun ape salahnye kan?? lagi saya suke!!!! he3..


SHINEE'S BIG HEAD!!


WONDER SHINEE!!!


CUTE ONEW!!!!


TAEHO...cute high school couple!


LoVe this pic!!!!! ha3!!


POKEMON!!!!!!!!! ha3!!! (n_n')

SoMe InFos:-
 Seperti kebiasaannya, idol-idol kite ni mesti akan bagi gelaran bagi peminat-peminat yang telah menyokong mereka kan??!! So, bagi sesiapa yang tak tahu lagi, saya akan memberi anda informasi tentang gelaran-gelaran peminat shinee. Bagi yang sejak azali lagi dah tahu, BUAT-BUAT TAK TAHU SUDAH! he3....

SHINEE: SHAWOLS
ONEW: MVP (Most Valuable Person)
KEY: LOCKETS
JONGHYUN: BLINGERS
MINHO: FLAMES
TAEMIN: TAEMINTZ

WARNING!!!!: 
"THIS IS ALL EDITED PHOTOS. KEPADA SESIAPA YANG TIDAK SUKA ATAU BENGANG BILA TENGOK GAMBAR-GAMBAR NI, ANY NEGATIVE COMENT NON-NEDDED OKAY??!!! PENAT DEN MENCARI NIH! hu3... (b_d) 


And to all my fellow bloggers friends! thank you very the muchlah!!! sebab sudi tengok blog ni! sokongan korang semua amat dihargai! teruskan menyokong E4VERS!!!! (O_-)

Saturday, January 22, 2011

HAPPINESS IN PAIN!!! he3..(n_n)

Alowp...assalamualaikum,
hye semue!! hari ni bangun pagi-pagi iye-iye je nak pergi sekolah!,
ade larian saujana a.k.a merentas desa kat SMKSI!!,
tapi tetibe je badan tak larat sangat!! i sick man!!,
adush!!! kacau mood jer!! last-last umi kate tak payah pergi sekolah!!,
hurm..what i've to do just pray to allah!! harap-harap Amethyst menang agy tahun ni,
dan tadi! baru dapat reslut daripade NUR AINA FARISYA and Nur aina aqilah melalui blog die,
1) AMETHYST (PUPRLE)
2) EMERALD (GREEN)
3) RUBY (RED)
4) TOPAZ (YELLOW)
5) SEPHIRE (BLUE)
wah!!! bangge tak??!! mesti lah bangge! bak kate kitorang *saye, aina, shahmi and amirah
EXPAND gitu! ha3!! menggidik sudah! along pun ade cakap, (KAU NI AKAK, MACAMLAH KAU YANG MASUK! KECOH SEMACAM!) alamak!!! SPOIL betul lah along ni!! haish..orang nak bangge sekejap pun tak boleh! he3..walaupun saye tak join merentas desa tahun ni macam last year! tapi kejuaraan amethyst dah cukup untuk mengurangkan tahap kehampaan yang ada di dalam diri saya sejak pagi tadi! CONGRATS to AMETYHIEST!!! chaiyok!!! MALAYSIA BOLEH, AMETHYST PON BOLEH! ha3!! okay lah..assalamualaikum 

Saturday, January 15, 2011

EKAU TAK BELAJAR MATEMATIK KO??!! (>_<)

Alowp..assalamualaikum, hye semua! lame sungguh saye tidak meng'update blog ini kan?!,
he3..while hearing hold my hand by michael jackson feat akon
saye nak cerita something funny mase subjek Arab minggu ni!,
mase tu saye cikgu suruh buat garisan untuk tulis tasrif fe'el!,
"JARAK GARISNYE SATU INCI YER!" kata cikgu Roshayati, cikgu baru yang menggantikan mu'alimah bibi sabariah,
lepas tu saye pun buatlah garis menggunakan pembaris saye yang memang sejak azali lagi tak de tulis jarak dalam inci!,
sekali cikgu datang! cikgu tengok saye punyer garisan and SUDDENLY!!!!!
HAI KAKAK NI, EKAU TAK BELAJAR MATEMATIK KO?!,
*negeri sembilan's version 
amek kau! sekali satu kelas gelak! malunyer tak terkate! huk3!,
untuk mengelakkan saye bertambah gelabah! saye pun ikut gelak! ha3..,
btw, semalam ade mesyuarat agung unit-unit kokurikulum!,
macam tahun lepas jugak! saye masuk PBSM, PRS and BADMINTON,
mesyuarat dimulakan dengan perjumpaan badminton! macam biase jugak!
kalau dengar badminton je mesti ramai ahli, kalau ramai ahli je mesti badminton!,
ha3! ape da ayat belit2! he3! disebabkan ramai ahli tapi kebanyakannye sleeping!!!,
akhirnye cikgu pun hadkan penyertaan ahli badminton form2 menjadi 89 orang sahaje!,
semue pelajar-pelajar kelas kaa yang masuk kelab badminton terpilih! he3!,
jawatan yang saye pegang tahun ni?! hurm..., satu jer! SETIAUSAHA kelab PRS! kire oklah tu kan??!!! dapat jugak den pegang jawatan tahun ni! ohoho! ok lah! mu umi dah panggel tu! bubye! assalamualaikum! salam mahabbah! happy always!!! ~e134h143e4.e.va!~