Saturday, January 15, 2011

EKAU TAK BELAJAR MATEMATIK KO??!! (>_<)

Alowp..assalamualaikum, hye semua! lame sungguh saye tidak meng'update blog ini kan?!,
he3..while hearing hold my hand by michael jackson feat akon
saye nak cerita something funny mase subjek Arab minggu ni!,
mase tu saye cikgu suruh buat garisan untuk tulis tasrif fe'el!,
"JARAK GARISNYE SATU INCI YER!" kata cikgu Roshayati, cikgu baru yang menggantikan mu'alimah bibi sabariah,
lepas tu saye pun buatlah garis menggunakan pembaris saye yang memang sejak azali lagi tak de tulis jarak dalam inci!,
sekali cikgu datang! cikgu tengok saye punyer garisan and SUDDENLY!!!!!
HAI KAKAK NI, EKAU TAK BELAJAR MATEMATIK KO?!,
*negeri sembilan's version 
amek kau! sekali satu kelas gelak! malunyer tak terkate! huk3!,
untuk mengelakkan saye bertambah gelabah! saye pun ikut gelak! ha3..,
btw, semalam ade mesyuarat agung unit-unit kokurikulum!,
macam tahun lepas jugak! saye masuk PBSM, PRS and BADMINTON,
mesyuarat dimulakan dengan perjumpaan badminton! macam biase jugak!
kalau dengar badminton je mesti ramai ahli, kalau ramai ahli je mesti badminton!,
ha3! ape da ayat belit2! he3! disebabkan ramai ahli tapi kebanyakannye sleeping!!!,
akhirnye cikgu pun hadkan penyertaan ahli badminton form2 menjadi 89 orang sahaje!,
semue pelajar-pelajar kelas kaa yang masuk kelab badminton terpilih! he3!,
jawatan yang saye pegang tahun ni?! hurm..., satu jer! SETIAUSAHA kelab PRS! kire oklah tu kan??!!! dapat jugak den pegang jawatan tahun ni! ohoho! ok lah! mu umi dah panggel tu! bubye! assalamualaikum! salam mahabbah! happy always!!! ~e134h143e4.e.va!~

2 comments:

  1. Ekau tak pandai matematik ko?!hahahaha.Smpai dua2 kena daaa...

    ReplyDelete
  2. ha3!!!,
    tpi qte suke part cikgu usap kepale qte tu! geli!!! ha3...

    ReplyDelete