Wednesday, January 26, 2011

FOR ALL THE SHINEE'S FANS! *SHAWOLS FOREVER!

Alowp..assalamualaikum,
hye semue...today's posting is for the shawols yang selama ini sudi untuk menatap blog saya ini,
harap anda semua terhibur dengan apa yang saya sediakan!,
HAPPY ALWAYS!!! (n_n)

Minho and Key!!! Very Sweet couple!!! LOX!!!


ONEW WITH A BIG-ROUND HEAD! HE3..


WHY TAEMIN'S HAIR VERY CLUMSY??!!! MINHO!!! CUTE BOY!!


HE'S BEAUTIFUL SHINEE'S VERSION!! KEY'S BEING GO MI NAM??!!! WIERDO!! HA3..


Comellllllnyer Taemin!!!!!!

muka taemin nak same dengan taeyeon kan??!!! comelnyer taemin bile die jadi perempuan! and handsome When he's a man! lolx!!!


taenew with the dolls!! very cute!!!!


wah!!! sejak bile KEY jadi orang islam??!!!! he3...tapi kalau betul pun ape salahnye kan?? lagi saya suke!!!! he3..


SHINEE'S BIG HEAD!!


WONDER SHINEE!!!


CUTE ONEW!!!!


TAEHO...cute high school couple!


LoVe this pic!!!!! ha3!!


POKEMON!!!!!!!!! ha3!!! (n_n')

SoMe InFos:-
 Seperti kebiasaannya, idol-idol kite ni mesti akan bagi gelaran bagi peminat-peminat yang telah menyokong mereka kan??!! So, bagi sesiapa yang tak tahu lagi, saya akan memberi anda informasi tentang gelaran-gelaran peminat shinee. Bagi yang sejak azali lagi dah tahu, BUAT-BUAT TAK TAHU SUDAH! he3....

SHINEE: SHAWOLS
ONEW: MVP (Most Valuable Person)
KEY: LOCKETS
JONGHYUN: BLINGERS
MINHO: FLAMES
TAEMIN: TAEMINTZ

WARNING!!!!: 
"THIS IS ALL EDITED PHOTOS. KEPADA SESIAPA YANG TIDAK SUKA ATAU BENGANG BILA TENGOK GAMBAR-GAMBAR NI, ANY NEGATIVE COMENT NON-NEDDED OKAY??!!! PENAT DEN MENCARI NIH! hu3... (b_d) 


And to all my fellow bloggers friends! thank you very the muchlah!!! sebab sudi tengok blog ni! sokongan korang semua amat dihargai! teruskan menyokong E4VERS!!!! (O_-)

2 comments:

  1. waarrrrggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!kawaiinye~ x bleh thn part pkai serban tuh!kehkeh.
    btw,SHOCK!=P

    ReplyDelete
  2. ha3!!!,
    tu lah!!! comelkan key qte tu???!!! ha3...

    ReplyDelete