Saturday, January 22, 2011

HAPPINESS IN PAIN!!! he3..(n_n)

Alowp...assalamualaikum,
hye semue!! hari ni bangun pagi-pagi iye-iye je nak pergi sekolah!,
ade larian saujana a.k.a merentas desa kat SMKSI!!,
tapi tetibe je badan tak larat sangat!! i sick man!!,
adush!!! kacau mood jer!! last-last umi kate tak payah pergi sekolah!!,
hurm..what i've to do just pray to allah!! harap-harap Amethyst menang agy tahun ni,
dan tadi! baru dapat reslut daripade NUR AINA FARISYA and Nur aina aqilah melalui blog die,
1) AMETHYST (PUPRLE)
2) EMERALD (GREEN)
3) RUBY (RED)
4) TOPAZ (YELLOW)
5) SEPHIRE (BLUE)
wah!!! bangge tak??!! mesti lah bangge! bak kate kitorang *saye, aina, shahmi and amirah
EXPAND gitu! ha3!! menggidik sudah! along pun ade cakap, (KAU NI AKAK, MACAMLAH KAU YANG MASUK! KECOH SEMACAM!) alamak!!! SPOIL betul lah along ni!! haish..orang nak bangge sekejap pun tak boleh! he3..walaupun saye tak join merentas desa tahun ni macam last year! tapi kejuaraan amethyst dah cukup untuk mengurangkan tahap kehampaan yang ada di dalam diri saya sejak pagi tadi! CONGRATS to AMETYHIEST!!! chaiyok!!! MALAYSIA BOLEH, AMETHYST PON BOLEH! ha3!! okay lah..assalamualaikum 

2 comments:

  1. sapphire la~
    haha.x pe,ruby kasi can je tuh...=p

    ReplyDelete
  2. ha3!!!,
    yolah!! kasi can!! tapi nape sampai no 3???,
    btw, qte pon manusia biase! sntiase mlakukan kesalahan! and kamsamhnida sbb sudi tegur! insyaallah qte akan perbaiki kelemahan yang satu ni!!
    (O_-)

    ReplyDelete