Tuesday, February 15, 2011

MaThEmAtIcS!!!!! (>_<)

Alowp..assalamualaikum!, hye semua!!!,
lamenyer tak update blog dalam erti kate sebenar-benarnye!,
ha3! iyollah! sebelum ni asyik share vid je! hu3..,
ok2! hari ni permulaan hariku tidak begitu bagus!,
pagi-pagi lagi kepale dah kene hantok kat pintu!,
*kenyataannya:-waktu tu pukul 6.00 a.m! baru bangun tidur! i was soo sleepy at that time! so, saye pown jalan sambel tutup mate! tanpe disedari, dah sampai kat depan pintu dah pun! tu yang kepale terhantuk kat pintu tandas tu! ngehngehngeh! (n_n),
btw, hari ni ade mathematics! suatu subjek yang paling diminati oleh saye suatu mase dulu dan kini! hurm.... nak kate camne ek?? bukanlah tak minat langsung! cume dah kurang siket! daripade 90% kepade 60%...wah!! kurang 30% dah tu!!! ho3...,
sebabnyer!! ok-ok! sebabnye ialah...ONE WORDS! CiKgU atau dalam bahase englishnyer, TEACHER, bahase arab, MU'ALLIMAH, bahase korea, SAN SE-NIM, he3...,
masalahnyer cikgu tu ajar cepat sangatlah! payah den nak mengejar! haish!!!! ade jugak tanye kat cikgu bile time tak faham!! bolehlah faham lepas cikgu terangkan balek..,
tu pon time tu cikgu terangkan perlahan-lahan! dah bincang dengan aina dah pasal masalah ni!,
aiseyman! ini masalah besar tau! jangan dibuat maen-maen! yelah! bile tak minat!, nanti camne nak dapat 9a1 dalam PMR an???!!!,
hurmm.., so aina telah pun mencadangkan satu idea yang agak bernas! erk...bukan agak sebenarnye , tapi memang bernas pun...(b_d)  iaitu! TWO WORDS!,
StUdY GrOuP!!! ha3....,
insyaallah, kalau tak ade ape-ape halangan! dalam waktu terdekat ni akan dilangsungkan! bukan perkahwinan yewk! ha3...dilangsungkan study groupnyer! haish.... he3...
*tapi saye tak de lah seterok macam dalam gambar ni yewk! 1+1= 2!!! ha3...

ok-ok! bersempena dengan HARI MAULIDUR RASUL ini, marilah kita bersama-sama berselawat ke atas NABI MUHAMMAD S.A.W yang DI SANJUNGI sejak zaman dahulu kala lagi! kite sepatutnyer bersyukur kepada ALLAH S.W.T kerana telah ditakdirkan untuk hidup dalam kalangan umat NABI MUHAMMAD S.A.W! kerana baginda merupakan seorang RASUL yang baik budi-pekerti dan akhlaknya!!!bacelah kisah-kisah nabi sewaktu baginda masih hidup dahulu! terutamanya sewaktu nabi di dalam peperangan untuk menegakkan ajaran islam! contohilah sikap baginda...siddiq, amanah, tablogh, fatonah! hurm..sapew yang tak ingat???!!! memang nak kene tendang KETING die ni! kan dah belajar mase darjah due lagi! haish....
oklah...sampai disini sahaja yang boleh saye 'taipkan' he3...semoge berjumpe di lain posting!!!!(O_-)


P/S: SOMETIMES THE OBSTACLES WILL BE THE BRIDGE FOR US IF WE FACE IT WITH A LOTS OF PATIENCE!, EFFORT! AND FOR SURE TAWAKKALTU ALALLAH! (n_n)

No comments:

Post a Comment