Thursday, March 31, 2011

Haish....BUAT MALU JE!!!!!! (>_<')

CAUSE YOU HAD A BAD DAY!,
YOU'RE TAKING ONE DOWN,
YOU SING A SAD SONG,
JUST TO TURN IT AROUND!!,

Assalamualaikum semua!!!huk3!!!! (=_=),
Semalam merupakan hari yang memalukan bagi diri saya ini!!,
AL-KISAHHHHHH.......,
mase tu tengah naik tangge lepas perjumpaan PRS!,
tibe-tibe ade seorang kaum adam yang terkebih baek ni!!!!,
tertolak saye!!! huishhhh semangat!!!!!!!!,
naseb baek mase tu jatuh ke depan, 
bukan ke belakang macam gambar ni!!!!, 



kalau tak..,esok tu keluar surat khabar muke surat depan.
"SEORANG PELAJAR PEREMPUAN DARI SMK SAUJANA IMPIAN MAUT KERANA TERJATUH DARI TANGGA SECARA TIDAK SENGAJA KERANA DITOLAK OLEH SEORANG KAUM ADAM YANG TIDAK DIKENALINYA!"
fuuuuuhhhh, hebat kau hajar!!! boleh kerja kat syarikat penerbitan berita harian,
tu pun sebagai pembancuh kopi jelah!! hahahaha,
merepek jer! mane ade tajuk panjang lebar camni!!
okay! back to the story!,
mase tu mulut ni terlepas cakap perkataan "ADOOOOOOOIIIII!!!!!",
walaupun selamat daripade sebarang kemalangan dan tidak mempunyai sebarang luka zahirnya,
tapi batinnya tetap terluka!!!, 
boleh pulak abang-abang dari sesi pagi kate camni kat saye???!!!
" adoi-adoi-adoi..., eh adekkkkk...camne boleh jatuh ni...alah cian...meh abang tolong!!"
hah??!!! amacam??!! baek tak abang-abang yang saye "hormat" ni??!!!!,
HUSHHH...saket hati eden!!!, terluko!!!! uhukuhukuhuk malu sungguh time tuh!!!,
rase macam nak panggel DORAEMON jugak mase tu..,
"haik...tedikuptar!!!" he3....(n_n),
oklah..cerita yang paling sedih  berakhir di sini!!! harap anda semua terus menyokong e134h143e!!!! happy always!!! and thanks sebab sudi mengisi masa lapang anda untuk membaca post saya kali ini!!!

Friday, March 11, 2011

HARAP MAAF! THIS POST IS NOT SUITABLE FOR THE CHILDREN UNDER 13!!

Alowp...assalamualaikum! okay! like the title above! this posting is not suitable for the children under 13!! WHY?????!!!!!! BECAUSE I WANNA LEPASKAN GERAM to the people that i hope their live will be blessed by ALLAH S.W.T!,

today SMK SAUJANA IMPIAN are having MAULUD NABI's celebration!,
all budak sesi petang kena datang sesi pagi!, ,
relieved that many pupils bercuti tanpa sebab! he3..
so, I have to wake up early in the morning to bersiap!,
at the school, after dengar persembahan nasyid from the budak pagi!,*at that time was raining! but they still sing at the stage!!! tabik spring sama mereka! kerana telah membuat hujan bertambah lebat!! ngehngehngeh!!,
so, because of heavy rain! all the students have to duduk at foyer B,
after sesi photografi*tak termasuk in the jadual actually! this aktivity, we all yang buat! he3..,
ada persembahan khas yang telah di'import' oleh teacher SMK SAUJANA IMPIAN from SMAP, Kajang,
masa tu keadaan dalam foyer B was soo noisy! they all cakap-cakap at the back!,
dah lah tu! there's one kakak yang badannya boleh dikatakan saiz L tapi pakai baju saiz M duduk kat depan me, aisyah and natasha!,
disebabkan kawan saya dua orang ini was too baik!!!! mereka pun betulkanlah scarf kakak tu yang terdedah lehernya! mase tu I pun senyumlah kat natasha *sambil buat pose thums up and cakap BAGUS-BAGUS!!,
TIBA-TIBA!!! "YANG PAKAI BAJU PINK TU BANGUN!!! HAH, KAMU! KAMULAH!",
dengan perasaan yang berbelah bagi! I pun bangunlah! serta-merta dapat tilte "ORANG PERTAMA YANG BERDIRI DISEBABKAN BISING" eh silap!!! "SEBAB CAKAP BAGUS YER!" (=_=) (>o<) 
HAISH!!! GERAMnyer dengan cikgu azizah! tak pasal-pasal!,
DAH LAH TU!!!! 26 Februari yang lepas I masuk pertandingan syarahan! tapi tak menang pun! WHY???!!!! because the presents tak cukup! rasenyer!!! sebab hadiah untuk pertandingan syarahan campur pagi and petang! memang sakit hati sangat! so, yang conquer hadiah semua budak pagi!,
AFTER THAT!!! masa nak balik rumah pulak! me, bella, and faiqah (budak petang) naik bas!,
TIBA-TIBA!!!KEBETULAN YANG MEMANG TIDAK DIHARAPKAN OLEHKU WALAU DALAM MIMPI SEKALIPUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (=_=),
kakak tadi tu naik bas yang sama dengan kitorang!,
dalam bas! dia ternampak I, 
lepas tu boleh pulak she said "ni yang budak hardcore tadi tu kan??!!!",
memang DASAR KAKAK TAK SEDAR DIRI!! EH SILAP!!! BILE MASE PULAK MAK I LAHIRKAN DIA??!! MINTAK DIJAUHKAN!!!!,
dah lah 40% diskaun dia bagi!! baju ketat! sacrf die pun sampai bas, terus bukak!!! ape nak jadi dengan budak remaja tak sedar diri ni!!!!,
lepas tu boleh pulak die pergi "mati"kan rambut dia yang hidup!! I mean, "dye her hair", haiyeh!!!! rasa nak SEKEH je kepala dia yang telah dimatikan rambutnya itu!!! memang carik pasal! hah amek ko! aku kutok ko kat blog ni!!! GERAMMMMMMMMM!!! 'hadcore' die panggil I?????!!!!! tapi disebabkan iman I ni ada lagi masa tu!, I just senyum sahaja! bukan ke,
 "senyum seindah suria, 
yang membawa cahya, 
senyumlah dari hati,
duniamu berseri...,
senyum umpama titian,
dalam kehidupan..,
kau tersenyum,
ku tersenyum..kemesraan menguntum"
wanna know more about this song??? klik this link..(O_-) SENYUM SEINDAH SURIA
tapi di sini tiada kemesraan yang akan terjalin between me and her okay???!!!.
ini sudah melebih!!! hardcore??!!! haish...,
okay...sampai disini sahaja yang boleh e4h 'taip'kan!,
jumpa lagi di lain posting! saya ingin mengundurkan diri dari bilik ibu saya ini! hu3..assalamualaikum to all e4vers!!! (n_n)


Wednesday, March 9, 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO ME!! (n_n)


Alowp..assalamualaikum! hye semue!!! happy belated birthday to me! happy birthday to you! happy birthday to you!! selamat hari jadi...selamat hari jadi...saengi chuka hamnida! saengi chuka hamnida! wooh! ha3...sepatotnyer post ni di'post' pade tanggal 28 FEBrauarry yang lepas! tapi disebabkan exam's week! terpakselah ditangguhkan! ngehngehngeh! taon ni ramai sangat bagi hadiah kat me! kamsamhnida kepade semue yang sudi memberi hadiah! i'm very the happy this year! hu3...,
ok2.....my wish for this year!
" I WISH I COULD LULUS WITH THE FLYING COLURS in THE EXAM this year!, And the most important! aktifkan myself dalam kokurikulum because kalau nak masuk sekolah yang cemerlang! diorang tengok markah koko kite jugak! taon depan dah perikse! mane ade mase lagi! so..AJA! AJA! FIGHTING!!! *trademark cerite FULL HOUSE" 
hu3...by the way! i've changed my ambitionlah this year! rase macam susah je nak jadi bussinesswoman! tapi saye minat akaun! hurm...my new ambition is! i wanna be a lawyer!!,
PEGUAM SYAHRI'AH!!! wah! beshnyer...mesti besh dapat tolong orang selesaikan masalah kat mahkamah! hurm..okay lah..sampai di sini sahaja lah yewp...tak leh cite banyak-banyak! he3..(n_n) assalamualaikum!sambutlah 'flying kiss' dari oppa saye ni!! he3...love, e134h143e4eva! xoxo!