Thursday, March 31, 2011

Haish....BUAT MALU JE!!!!!! (>_<')

CAUSE YOU HAD A BAD DAY!,
YOU'RE TAKING ONE DOWN,
YOU SING A SAD SONG,
JUST TO TURN IT AROUND!!,

Assalamualaikum semua!!!huk3!!!! (=_=),
Semalam merupakan hari yang memalukan bagi diri saya ini!!,
AL-KISAHHHHHH.......,
mase tu tengah naik tangge lepas perjumpaan PRS!,
tibe-tibe ade seorang kaum adam yang terkebih baek ni!!!!,
tertolak saye!!! huishhhh semangat!!!!!!!!,
naseb baek mase tu jatuh ke depan, 
bukan ke belakang macam gambar ni!!!!, 



kalau tak..,esok tu keluar surat khabar muke surat depan.
"SEORANG PELAJAR PEREMPUAN DARI SMK SAUJANA IMPIAN MAUT KERANA TERJATUH DARI TANGGA SECARA TIDAK SENGAJA KERANA DITOLAK OLEH SEORANG KAUM ADAM YANG TIDAK DIKENALINYA!"
fuuuuuhhhh, hebat kau hajar!!! boleh kerja kat syarikat penerbitan berita harian,
tu pun sebagai pembancuh kopi jelah!! hahahaha,
merepek jer! mane ade tajuk panjang lebar camni!!
okay! back to the story!,
mase tu mulut ni terlepas cakap perkataan "ADOOOOOOOIIIII!!!!!",
walaupun selamat daripade sebarang kemalangan dan tidak mempunyai sebarang luka zahirnya,
tapi batinnya tetap terluka!!!, 
boleh pulak abang-abang dari sesi pagi kate camni kat saye???!!!
" adoi-adoi-adoi..., eh adekkkkk...camne boleh jatuh ni...alah cian...meh abang tolong!!"
hah??!!! amacam??!! baek tak abang-abang yang saye "hormat" ni??!!!!,
HUSHHH...saket hati eden!!!, terluko!!!! uhukuhukuhuk malu sungguh time tuh!!!,
rase macam nak panggel DORAEMON jugak mase tu..,
"haik...tedikuptar!!!" he3....(n_n),
oklah..cerita yang paling sedih  berakhir di sini!!! harap anda semua terus menyokong e134h143e!!!! happy always!!! and thanks sebab sudi mengisi masa lapang anda untuk membaca post saya kali ini!!!

No comments:

Post a Comment