Friday, March 11, 2011

HARAP MAAF! THIS POST IS NOT SUITABLE FOR THE CHILDREN UNDER 13!!

Alowp...assalamualaikum! okay! like the title above! this posting is not suitable for the children under 13!! WHY?????!!!!!! BECAUSE I WANNA LEPASKAN GERAM to the people that i hope their live will be blessed by ALLAH S.W.T!,

today SMK SAUJANA IMPIAN are having MAULUD NABI's celebration!,
all budak sesi petang kena datang sesi pagi!, ,
relieved that many pupils bercuti tanpa sebab! he3..
so, I have to wake up early in the morning to bersiap!,
at the school, after dengar persembahan nasyid from the budak pagi!,*at that time was raining! but they still sing at the stage!!! tabik spring sama mereka! kerana telah membuat hujan bertambah lebat!! ngehngehngeh!!,
so, because of heavy rain! all the students have to duduk at foyer B,
after sesi photografi*tak termasuk in the jadual actually! this aktivity, we all yang buat! he3..,
ada persembahan khas yang telah di'import' oleh teacher SMK SAUJANA IMPIAN from SMAP, Kajang,
masa tu keadaan dalam foyer B was soo noisy! they all cakap-cakap at the back!,
dah lah tu! there's one kakak yang badannya boleh dikatakan saiz L tapi pakai baju saiz M duduk kat depan me, aisyah and natasha!,
disebabkan kawan saya dua orang ini was too baik!!!! mereka pun betulkanlah scarf kakak tu yang terdedah lehernya! mase tu I pun senyumlah kat natasha *sambil buat pose thums up and cakap BAGUS-BAGUS!!,
TIBA-TIBA!!! "YANG PAKAI BAJU PINK TU BANGUN!!! HAH, KAMU! KAMULAH!",
dengan perasaan yang berbelah bagi! I pun bangunlah! serta-merta dapat tilte "ORANG PERTAMA YANG BERDIRI DISEBABKAN BISING" eh silap!!! "SEBAB CAKAP BAGUS YER!" (=_=) (>o<) 
HAISH!!! GERAMnyer dengan cikgu azizah! tak pasal-pasal!,
DAH LAH TU!!!! 26 Februari yang lepas I masuk pertandingan syarahan! tapi tak menang pun! WHY???!!!! because the presents tak cukup! rasenyer!!! sebab hadiah untuk pertandingan syarahan campur pagi and petang! memang sakit hati sangat! so, yang conquer hadiah semua budak pagi!,
AFTER THAT!!! masa nak balik rumah pulak! me, bella, and faiqah (budak petang) naik bas!,
TIBA-TIBA!!!KEBETULAN YANG MEMANG TIDAK DIHARAPKAN OLEHKU WALAU DALAM MIMPI SEKALIPUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (=_=),
kakak tadi tu naik bas yang sama dengan kitorang!,
dalam bas! dia ternampak I, 
lepas tu boleh pulak she said "ni yang budak hardcore tadi tu kan??!!!",
memang DASAR KAKAK TAK SEDAR DIRI!! EH SILAP!!! BILE MASE PULAK MAK I LAHIRKAN DIA??!! MINTAK DIJAUHKAN!!!!,
dah lah 40% diskaun dia bagi!! baju ketat! sacrf die pun sampai bas, terus bukak!!! ape nak jadi dengan budak remaja tak sedar diri ni!!!!,
lepas tu boleh pulak die pergi "mati"kan rambut dia yang hidup!! I mean, "dye her hair", haiyeh!!!! rasa nak SEKEH je kepala dia yang telah dimatikan rambutnya itu!!! memang carik pasal! hah amek ko! aku kutok ko kat blog ni!!! GERAMMMMMMMMM!!! 'hadcore' die panggil I?????!!!!! tapi disebabkan iman I ni ada lagi masa tu!, I just senyum sahaja! bukan ke,
 "senyum seindah suria, 
yang membawa cahya, 
senyumlah dari hati,
duniamu berseri...,
senyum umpama titian,
dalam kehidupan..,
kau tersenyum,
ku tersenyum..kemesraan menguntum"
wanna know more about this song??? klik this link..(O_-) SENYUM SEINDAH SURIA
tapi di sini tiada kemesraan yang akan terjalin between me and her okay???!!!.
ini sudah melebih!!! hardcore??!!! haish...,
okay...sampai disini sahaja yang boleh e4h 'taip'kan!,
jumpa lagi di lain posting! saya ingin mengundurkan diri dari bilik ibu saya ini! hu3..assalamualaikum to all e4vers!!! (n_n)


8 comments:

  1. huh...chayok ayt mmng gmpak thp gaban la!!!hahahaXDXD aq pn x ske ngn kakak 2!!!kurng asam...elok2 mte sepet beg londeh brdri sblh aq....die gi kacau smpi die diri tmpt lain!!!adoyai... hahahah :DD klu syabila thu..habis... kecoh bas HAMZAH ...tpi kakak 2 mmng kakak discount kowt..OPP..tlps sda.....:DDD

    ReplyDelete
  2. hurm! betol! sampai budk mte sepet beg londeh tu jdi curang kat faiqah???? haishh...,
    btw, thanks si ats pujian ikhlas anda yg x prlu dibyr itu! ngehngehngeh

    ReplyDelete
  3. 2 la...haisyh...nsb baik iman kuat..klu x...PG-18.hahahahha da mepakla plak --'...eh spe kte x nyh byr?knela hahahahahhaXDXDXDXD

    ReplyDelete
  4. hahahaha,
    alah! kene bayar ke???,
    free lah!!!,
    bknnyer kluar duet pon komen ni!,
    he3..,
    btol ke awk ske kat bdak mte spet beg londeh uh??

    ReplyDelete
  5. hahahahha....just kidding....
    eh???HAJAR!! mne ade....hahahahaha kn SYABILA ckp lain....

    ReplyDelete
  6. ala...yg die msj ngn bdak yg hajar bnci 2....

    ReplyDelete