Saturday, June 25, 2011

RESULT untuk KEKOMPIUSAN hari tu! *ngehngehngeh

Alowp..assalamualaikum, hey guys!!,
dengan rasminya saye, Siti Hajar anak kepada Encik Kamarulzaman dan Guru Penasihat Kleab Bola Sepak SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini tak pergi kem PRS pada tahun 2011 !!,
woohooo!!! ha3... sebenarnye lepas post pasal KOMPIUS tu, terus saye telefon faiqah,
nak mintak pendapat die! and setelah beberape minit berbincang, akhirnye ,
buatlah keputusan, SAYE TAK NAK PERGI!! ha3.. sebab yang mendorong saye buat keputusan ni:-
1) Nak tengok MAHARAJA LAWAK (final tuh! mane boleh miss!!)
2) Nak tengok cerite besh malam ni ke malam esok entah ler, tapi dalam cerite tu SHAEIZY   SAM berlakon dengan orang korea!!! hohoho
3) IMAM MUDA!!!! IMAM HASSAN!! HOHOHO
hahaha, amacam??!! gempak tak tige sebab yang saye bagi tu??,
ngehngehngeh! anyway, SEPAH MENANG!!! ALEALEALE *patrick version,
memang patot pon SEPAH menang!! lawak diorang konsisten, daripade minggu pertama sampai finale, tak pernah tak lawak! SEPAH IS THE BEST!, tak membazir Encik Kamarulzaman keluar RM 10.00 semate-mate nak undi 20 untuk SEPAH! ngehngehngeh,
btw, Imam Hassan ngan Imam Nazrul masuk finale!! yeay!!! CONGRATS to the both Imam Muda ni, 
Imam Mude is the BEST!!! saye and family suke tengok Imam Hassan tu,
selain daripade lesung pipit die yang memang tahap 'manisnye....kurma ni' tuh, die nampak cam ade karisma, matang and kalau die buat sesuatu tugas tu die mesti bersungguh-sungguh! cayalah Imam Hassan!,
okeylah..itu je report saye untuk hari ni..di sini saye sertakan beberepa pics Kim Hyun Joong yang sangat chummel!! he3..bubye..assalamualaikum!! 





p/s: nak online facebook tapi Encik Kamarulzaman dah block link facebook!!! hukhukhuk (=_=') so sedew!!  

Friday, June 17, 2011

MY HANDSOME LEE MIN HO~JANGAN AMEK!! :P HA3..

Alowp..assalamualaikum! hye semue!!! ha3...baru-baru ni KBS dah tayang balik cerite BOYS OVER FLOWER!, 
so bagi sesiape yang tak pernah tengok tu! dipersilakan untuk menengok! huahuahua!,
cerite tu memang besh segila-gila-gilanya! sebab ade oppa-oppa yang hensem tahap tak hengat dalam cite nih!,
termasuk my LEE MIN HO, 
ni hadiah untuk semue yang pernah bertandang ke blog saye ni...arigato gozaimast sebab sudi meng'usha' blog saye ni... salam sayang..e134h143e4eva! (n_n)


cutenyer!!!! ngehngehngeh! jangan MARE.....



ni cerite latest Lee Min Ho berlakun! jangan lupe kat SOne Hd! setiap hari Sabtu!! 





F4 + Geum Jan Di


Gu Jun Pyo




Hensem Gilak! he3... (O_-)

PART NI LEE MIN HO PALING HENSEM!! Tapi mase tu jugak die bergaduh besar dengan Geum Jan Di ... SOOO sedew! BTW, die tengah makan lollypop! chummel kan??!! he3..

City Hunter!!!!