Friday, June 17, 2011

MY HANDSOME LEE MIN HO~JANGAN AMEK!! :P HA3..

Alowp..assalamualaikum! hye semue!!! ha3...baru-baru ni KBS dah tayang balik cerite BOYS OVER FLOWER!, 
so bagi sesiape yang tak pernah tengok tu! dipersilakan untuk menengok! huahuahua!,
cerite tu memang besh segila-gila-gilanya! sebab ade oppa-oppa yang hensem tahap tak hengat dalam cite nih!,
termasuk my LEE MIN HO, 
ni hadiah untuk semue yang pernah bertandang ke blog saye ni...arigato gozaimast sebab sudi meng'usha' blog saye ni... salam sayang..e134h143e4eva! (n_n)


cutenyer!!!! ngehngehngeh! jangan MARE.....



ni cerite latest Lee Min Ho berlakun! jangan lupe kat SOne Hd! setiap hari Sabtu!! 





F4 + Geum Jan Di


Gu Jun Pyo




Hensem Gilak! he3... (O_-)

PART NI LEE MIN HO PALING HENSEM!! Tapi mase tu jugak die bergaduh besar dengan Geum Jan Di ... SOOO sedew! BTW, die tengah makan lollypop! chummel kan??!! he3..

City Hunter!!!!

4 comments:

  1. lee min ho ! kite pon mule minat die lps tgk boys over flowers kat KBS ! oppa~

    ReplyDelete
  2. aisyah: haish! he's minelah..ha3..gurau je...sharing is caring..tol x?? tapi mmng btol p0n! dier hnsem gile...

    ReplyDelete