Saturday, June 25, 2011

RESULT untuk KEKOMPIUSAN hari tu! *ngehngehngeh

Alowp..assalamualaikum, hey guys!!,
dengan rasminya saye, Siti Hajar anak kepada Encik Kamarulzaman dan Guru Penasihat Kleab Bola Sepak SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini tak pergi kem PRS pada tahun 2011 !!,
woohooo!!! ha3... sebenarnye lepas post pasal KOMPIUS tu, terus saye telefon faiqah,
nak mintak pendapat die! and setelah beberape minit berbincang, akhirnye ,
buatlah keputusan, SAYE TAK NAK PERGI!! ha3.. sebab yang mendorong saye buat keputusan ni:-
1) Nak tengok MAHARAJA LAWAK (final tuh! mane boleh miss!!)
2) Nak tengok cerite besh malam ni ke malam esok entah ler, tapi dalam cerite tu SHAEIZY   SAM berlakon dengan orang korea!!! hohoho
3) IMAM MUDA!!!! IMAM HASSAN!! HOHOHO
hahaha, amacam??!! gempak tak tige sebab yang saye bagi tu??,
ngehngehngeh! anyway, SEPAH MENANG!!! ALEALEALE *patrick version,
memang patot pon SEPAH menang!! lawak diorang konsisten, daripade minggu pertama sampai finale, tak pernah tak lawak! SEPAH IS THE BEST!, tak membazir Encik Kamarulzaman keluar RM 10.00 semate-mate nak undi 20 untuk SEPAH! ngehngehngeh,
btw, Imam Hassan ngan Imam Nazrul masuk finale!! yeay!!! CONGRATS to the both Imam Muda ni, 
Imam Mude is the BEST!!! saye and family suke tengok Imam Hassan tu,
selain daripade lesung pipit die yang memang tahap 'manisnye....kurma ni' tuh, die nampak cam ade karisma, matang and kalau die buat sesuatu tugas tu die mesti bersungguh-sungguh! cayalah Imam Hassan!,
okeylah..itu je report saye untuk hari ni..di sini saye sertakan beberepa pics Kim Hyun Joong yang sangat chummel!! he3..bubye..assalamualaikum!! 





p/s: nak online facebook tapi Encik Kamarulzaman dah block link facebook!!! hukhukhuk (=_=') so sedew!!  

3 comments:

  1. TAHNIAH IMAM HASSAN AND IMAM NAZRUL !

    citer pasal imam mude , x semena-mena kluar pic kim hyun joong

    ReplyDelete
  2. oh ! kim hyun joong pakwe ku !

    ReplyDelete