Tuesday, July 12, 2011

ADE BUDARK BUAT HAL!!!!

Alowp...assalamualaikum, hye guys! hari ni saye nak cerite pasal seorang budark ni carik pasal dengan kitorang *me and my siblings kat fb!!!
nama die Amanda Fiona,
budak ni asal die indonesia!,
cerite die mule canni: budak ni chat ngan my adek, Ija..,
lepas tu die kate die nak buat kezzzutan untuk adek saye ni,
pastu tibe-tibe je adek saye kene tag kat satu photo ni:

GERRRRRRRR!! ade ke patot minah senget ni pergi edit gambar adek saye ni jadi canni! asalnye gambar tu macam ni:

haish...dengan rase geram yang berbakul-bakul, 
saye pun mengedit gambar artis kesayangan die,
nia ramadhani, sebab die tak letak gambar die sendiri kat fb! so saye pun edit lah gambar nia ramadhani tuh!,
dari gambar ni:



jadi canni:




huish!! baru pueh hati eden!! serve you rightlah pompuan!!,
sakit gile hati aku bile kau buat camtuh kat adik aku!,
aku pun tak tau ape motif kau edit gambar adek aku sampai jadi camtuh!,
and sekarang aku dah edit balik gambar artis kesayangan kau tuh!,
*bfuush!!!!! atoiyai! geramnye akak ni dibuatnye minah senget ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



2 comments:

  1. haha comel gmba edit tuhhh~ tp cm kuang aja kan budak indon uh ?

    ReplyDelete
  2. bukan macam dah tu...,
    memang dah kuang aja pon!

    ReplyDelete