Thursday, July 28, 2011

Funny Harry Potter's Pic! LOLX..

Alowp! assalamualaikum! hye guys!! ,
disebabkan ke'jealous'an tahap tak hengat kat Aina, Wani, Anis and few more girls *tak berapa nak ingat namanya!  yang hari tu pergi tengok movie Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 at Jusco, Balakong,
saye pun melepaskan segala rasa yang berkecamuk dalam hati ni dengan men'search' gambar-gambar Harry Potter! so! hope you guys will enjoy! he3....,



























5 comments:

  1. ron comel dowh mase yg gambar ade justin bieber tu ngan mase gambar i love you hermoine ! comell !

    kite suke mase voldemort cakap give me a hug ! pastu muke draco comell dowh !

    ReplyDelete
  2. hahahah! kite paling suke mase hermoine cakap kat harry 'there's someone watching us' tu!! he3...

    ReplyDelete
  3. hey hey. kte daa tengok cte harry potter nih. best best! part 1 bosan sikit. part 2 superb!

    ReplyDelete
  4. suara remaja: he3! kite dah tengok part 1 je! part 2 belom! besh ek??!! hurm..tu lah..ramai cakap best! jealousnye...
    lia AKA milo: he3! thankie sista!!

    ReplyDelete