Saturday, July 2, 2011

KAWAN LAMA... (O_-)

Alowp..assalamualaikum, hye semue..,
malam ni merupekan malam yang terindah buat insan yang benama Siti Hajar,
baru lepas mengonlinekan diri di pesbuk!,
baru hari ni dapat online gune desktop!,
kalau gune laptop Encik Kamarulzaman dah block awal-awal lagi dah link pesbuk, youtube, blog,
he3... tadi chat dengan due orang mentor yang paling saye sayang mase darjah enam dolu!,
sape lagi kalau bukan NABIHAN nad ARIFAH!,
banyak yang kitorang share, 
pasal kawan-kawan lain kat sekolah SAMSMEL and SMKSI,
and tak lupe juge luahan perasaan sesama kami!,
diorang memang kawan, mentor yang besh sangat! (tak lupe juge kepada bahriah, wani, aisyah syakira, haziq, faris, hanif, zaid, sara, hanim, wildan hafiz and alif diorang ni pun satu geng study group gak! rindu! rindu! rindu!!) dulu mase darjah enam, 
setiap hari sabtu lepas tuisyen mesti lepak ngan diorang,
 mule-mule pergi kedai depan pagar sekolah tu dulu,
sebab nak isi perut yang dah menyanyi!,ha3..,
lepas tu baru buat study group sambil dengar lagu gune handphone sesapew je! haha, 
memang rindu tahap tak hengat lah kat diorang ni sampai saye menitiskan air mate rindu pade malam ni,
tak semene-mene je! haha... rase cam nak balik je mase darjah enam kat sekolah baim dulu! kepade korang yang bace blog ni!
" YOU GUYS ARE THE BEST FOREVER!, BERSYUKUR KE HADRAT ALLAH KERANA DENGAN IZIN-NYA, SAYE DAPAT JUMPE DENGAN DIORANG!, PERSAHABATN KITE ADALAH SESUATU YANG BERMAKNA DAN TAK TERNILAI!

2 comments:

  1. Ya Allah Hajar !
    sedihh kite (walaupon x de nme :P)

    da la tegh dgr alunan irama yg menyedihkan
    ni die alunan tu

    The Elegance Of Pachelbel - Serenade

    KITE PON BERSYUKUR SGT DPT KWN MCM DIORG KAT ABIM , N KWN MCM HAJAR SKRG NI ^^

    ReplyDelete
  2. AISYAH! janganlah sedih sbb nme aisyah x de kat situ,
    aisyah kan kawan baru kite kat skull saujana,
    bukan kawan lamelaH! HE3..,
    ANYWAY!!! betol-betol-betol!,
    kite pon bersyukur dapat kawan dengan diorang and kawan dengan aisyah!! alhamdulillah...
    yg pasal musik THE ELEGANCE OF PACHELBEL TU!,
    cantik!!!!!!! cantik ar gambar kat vid ni!
    http://www.youtube.com/watch?v=8THVhOmaDdQ ha3.. btw, mmng sedih pon!! huk3...(=_=)

    ReplyDelete