Saturday, July 2, 2011

KE'DEMAM'AN!! *ngehngehngeh

Alowp...assalamualaikum! hye semue!!,
hari ni kat skull ade larian 1 MURID, 1 SUKAN , 1 MALAYSIA,
but i'm at my home! guling-guling atas katil! (cam kajool ngan shah rukh khan dalam cite kuch-kuch hotahe pon ade gak! tapi I lah Kajoolnye, Shah Rukh Khan tak de! haha!),
okay,  the truth is, saye demam lah hari ni,
sebenarnye dari semalam agyh dah terase kepale ni berat semacam!,
pastu lepas mintak beberape nasihat! dapatlah keputusan untuk tidak menghadirkan diri ke sekolah!, SOOO SORRY AMETHYISTIAN! he3...,
btw, Guru Penasihat Kelab Bola Sepak SMK Taman Jasmin, Puan Noraini, says that sesiape yang datang larian tu akan dapat sijil!,
tapi pelik jugak! punyelah ramai orang yang masok, tak kan semue dapat sijil??!!,
haish..ah! lantak lew!  ha3...btw, untuk bulan Sains dan Matematik ni and bulan Bahase nanti saye nak masok banyak aktiviti,
sebabnye, nak dapat markah koko-lah! ngehngehngeh! salah satu pertandingan dalam bulan Bahasa yang saye nak masuk ialah Cerpen!,
wargh!!!! ade bakat ke anak Encik Kamarulzaman and Puan Noraini nih??!!,
he3...belom cube belom tahu!,
yang penting.. sekarang ni plot cerite dah tergambar kat dalam kotak fikiran saye,
so, masih dalam pembikinan lagyh! doakan saye yer!!
cerpen tu kene hantar by end of JULY! so , my wish is! FIGHTING!!!! SEMOGE BERJAYE!!


p/s: IF YOU TRY TO FAIL, MEAN THAT YOU FAIL TO TRY! so, good luck to me! haha! 

2 comments:

  1. hajar x dtg sbb demam rupenyerr , kite x dtg sbb bangun lambat ^^

    ReplyDelete
  2. owh! hahaha!!!,
    aisyah ni...ari tu pon x dtng koko sbb bangon lmbt jugak..ngehngehngeh.. (n_n)

    ReplyDelete