Friday, July 15, 2011

OH MAK JAH !! MALU NYER!!! WOAAAHHH!! (>_<')

Alowp..assalamualaikum! hye semue!!,
hari ni I wanna story-morey pasal kejadian yang betul-betul telah memalukan anak kedua daripada Encik Kamarulzaman dan Guru Penasihat Kelab Bola Sepak SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini,
AISEHMAN!!! al-kisah.....,
macam biase setiap kali buat kerja kayu, masakan or jahitan, kitorang akan solat lambat,
mase tu saye, anis, aina farisya and anis baru habis menunaikan solat asar di surau SMK Saujana Impian,
and pada masa yang sama jugak, mase to my mood was not like a normal girl!,
buahahaha! and at that time! tetibe je saye ni terbuat iklan kit-kat sambil nyanyi lagu:
"CHOCO I MISS YOU DANCING, MISS YOU DANCING WITH ME! EVERY DAY I-YEAH-YEAH-YEAH-YEAH!!!!"
huhuhhhuh, tanpa saye sedari, ustaz aziz (ustaz ni tak ajar kitorang, tapi die cukup popular di kalangan murid sesi petang! ade jugak dengar cite yang ustaz ni belajar kat luar negara! rasanya betol kowt! he3....) ade kat surau tu jugak!!,
KE'TIDAK'KAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dah lah mase tu frequency suare saye 'takdelahkuatmanetapibolehdengarsatusurau' sebab jumlah bilangan orang yang ade kat surau mase tu SYiiiiiiiiKiiiiiiiittttttT sangat!!,
haiyeh!!! OTOKE??!!!!! malu 'akak' dibuatnye!! ,
aiyeh! mase tu sebab tak pakai cermin mate so tak bape nak jelaslah reaction ustaz!,
tapi lepas pakai cermin mate, try ler usha balik, and mase tu ustaz tengah senyum-senyum!!! al-maknanya???!!! *bfuuuuussssh!!,
SEGAN DEN DIBUATNYE!!!! aiyohh!!! ama-appa!!! mana mau letak ini muka??!!,
memang segan tahap tak hengat mase tu,
tapi saye kan "HAJAR CUTE YANG SLAMBERZZZ"...,
*betol tak??!!! ngehngehngeh!, dengan relaksnye saye cube lupekan ape yang telah terjadi,
and biarlah kejadian ni jadi pekasam dalam kotak fikiran saye!!,
he3....










p/s: EVRYDAY-I-YEAH-YEAH-YEAH-YEAH!!!!

2 comments:

  1. really hajar ?!

    lain kali kite try CIUM hajar mse ustaz ade lah , nnti ustaz tgk lagi hajar menjerit jrit

    ReplyDelete
  2. WOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!,
    ketidakan!!!!!!!!!!! berani aisyah buat camtuh bile ustaz or ustazah ade??!!! siap aisyah!!! kite smack down aisyah nanti!!! nanti hilang ketampanan puteri!!! buahahahaha

    ReplyDelete