Thursday, August 18, 2011

GoOd LuCk to all MY FAMILY MEMBERS! CHAIYOK! FIGHTING!

ALOWP....Assalamualaikum, hye guys!,
today, all my family members keluar dari rumah dengan segunung harapan,
along, trial exam for PMR,
abah, Interview kat satu tempat ni,
ija, ana, and adi, periksa bulan ogos,
ummi, new car! ngehngehngeh!,
me, oral b.m! perbahasan beb!!! my favie!! ngehngehngeh!,
ok..kitorang semue keluar dari rumah dengan membawa harapan yang besar,
especially along and abah,
along, wish you a good luck for your PMR trial yang sudah setad hari ni,
semoga along tenang mase jawab soalan! remember bro! you are the oldest in this family!,
kau lah harapan keluarga ni untuk buktikan yang kite jugak boleh bersaing dengan anak-anak mak long and mak ngah! anyway, sebenarnye owang jealous sangat tengok care kau belajar, yelah, kalau kau dah pegang buku tu, memang fokus 100% lah kau bagi, bukan macam adikmu yang seorang ni, bile time pegang buku je,
time tu lah rase mengantoks!, lapar! haus and macam-macam lagi,
aisehman... macam mane ni! tahun depan saye pulak nak perikse PMR, and of course my twin sisters! UPSR, tahun lepas tu along pulak SPM, tahun lepas tu pulak saye pulak SPM, tahun lepas tu pulak lagi, my twin sisters PMR and Adi UPSR,
huuuuwaaaaaaaaarrrrghhhh!!! macam mane?! hebat tak?! non-stop kan?! *bfuuush!,
hurm..oklah ...nak turun dulu..kang pak cik botaks datang, terhegeh-hegeh nak pakai kasot! he3.....bubye...assalamualaikum and salam mahabbah! (O_-)v *peace no war!

2 comments:

  1. wow semua penuh cabaran..insyaallah moga berjaya.

    I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

    ReplyDelete
  2. AMIIIIN, he3....,
    followed your blog! thanks cause sudi follow dan meluangkan mase di bloggie saye ni!,
    salam ukhuwah!

    ReplyDelete