Thursday, August 25, 2011

HERE I AM! (O_=)!


ALOWP! assalamualaikum!

Here I am, here I am
Here I am, here I am
Nomaneul wihae, sesangkkutkkaji
Here I am, here I am
Shawty know I want cha
HA3! hye guys! HERE I AM!!!,
setelah beberape hari menyepikan diri, kini tibalah saat untuk saya membisingkan diri pulaks! ha3..,
tadi baru lepas habis exam untuk bulan Ogos!,
PEEEEEEERRRRRGHHHH!!, memang 'tergeliat' otak anak kedua kepada Guru Penasihat Kelab Bola Sepak SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini dan Encik Kamarulzaman ni dibuatnya!,
bayangkan! dalam satu hari ni paper GEOGRAFI, KEMAHIRAN HIDUP and SEJARAH!,
all the subjects that we have to memorize facts! owh my ALLAH!!!,
memang dah 'tertwisted' lah otak den ni dok ngafal fakta-fakta tu semue!, 
CIKGU NI POWN!,
nape tak buat semue paper dalam mase satu hari jerk?!,
kan senang?! nanti otak anak kedue kepada Guru Penasihat Kelab Bola Sepak SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini dan Encik Kamarulzaman ni meletop! BOOOM!!,
pastu salahkan cikgu, and tak pepasal masuk paper front page,
"GURU DITANGKAP KERANA MENYEKSA OTAK ANAK-ANAK MURIDNYA DENGAN MEMBUAT JADUAL PEPERIKSAAN YANG TIDAK REALISTIK, IDEALISTIK DAN PLASTIK!!! ",
ngehngehngeh! ape tetibe je masuk bab plastik ni?!,
dikesempatan ini, saya, selaku rakan kepada bekas ahli kelab pencinta alam ingin menasihatkan anda agar JANGAN BUANG PLASTIK MERATE-RATE kerana anda akan tergolong dalam kalangan orang yang PLASTIK jika anda membuang plastik merata-rata,
okay, back to the storyboard, ececeh! cam nak buat novel jerk storyboard seghale nih,
haha! alhamdulillah, kemahiran hidup agak senang tadi, cume!!! cume... ade cumenye nih! haha! cume SEJARAH jerk! susah tahap tak hengat! ade ke patut cikgu yang buat soalan tu pergi letak soalan pasal bab yang kitorang tak belajar lagi?!,
aisehman... anyway! lagi lebih kurang 5 hari jerk lagi nak raye! ALEALEALE *patrick version,
kepada sesipae yang tak sempat shopping lagi tu,
jomlah join faiqah! haha! esok die nak pergi JUSCO, BALAKONG, 
nak pergi ORANGE SORBET katanye, nak cari kardigan,
haish...macam-macam..haha! okay... SELAMAT BECOMING HARI RAYA AIDILFITRI kepada semue yang pernah mengenali saye secara langsung ataupun tidak!,
kepada semue followers bloggie saye yang tak seberape ni!,
THANK YOU SOOO MUCH! SAYANG KAMU SEMUA! he3... wah! first time ni cakap macam tu,
kalau tak jangan harap nak cakap perkataan 'sayang' tu, eiii gheli windpipe I!! hahaha!,
okay! thanks guys cause korang sudi support blog ni! koranglah pemangkin semangat anak kedue kepada Guru Penasihat Kelab Bola Sepak SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini dan Encik Kamarulzaman ni untuk meneruskan perjuangan die dalam blogsphere *dunie blog (kalau ade sesiape yang tak tau, kalau dah tau, diam-diam sudah! he3) ni!,
SALAM UKHUWAH, SALAM MAHABBAH,  SALAM SATU MALAYSIA AND Assalamualaikumwarahmutallahiwabarokatuwamaghfirotuwaridhwanu!

No comments:

Post a Comment