Tuesday, September 27, 2011

APA??!! Apa Masalah Korang?!

Alowp! ASSALAMUALAIKUM W.B.T,
hye guys!! wad'dup?! suspender je kan tajok post ni?!,
he3.. hari ni mood saye pergi lari meninggalkan diri ini tanpe sempat dikejar walaupun dah naik kereta F1 untuk kejar 'si mood' tu balek, tapi die still lari laju jugak!,
memang daripade petang semalam! ade je orang yang tak pueh hati dengan anak Guru Penasihat Kelab Bola Sepak SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini dan Encik Kamarulzaman nih!,
entah ape salah diri saye pon tak tahulah,
yang saye tahu setakat ni, saye just jage zip kain saye sendiri!,
tak menyempat pulak nak 'usha' zip kain orang lain!,
tapi kenape diorang still nak mengusha zip kain saye ni?,
saye bukan paris hilton, justin bieber or lady gaga yang mengharap PUBLISITI MURAHAN daripade korang!,
STRESS tahu tak??!!, (>_<)
bile buat salah sikit je, mule lah orang nak sebok buat 'ketupat' walupun esok hari last raye,
berikut adalah contoh ayat yang akan dikeluarkan oleh masyarakat terhadap kami sebagai anak kepada para guru yang ada di MALAYSIA,
"apelah! anak cikgu pon boleh failed time pekse! buat malu kaum  cikgu kat malaysia je!",
"anak cikgu tu tak siap kerja", "anak cikgu tu pengotor, korek hidung dalam kelas",
"anak cikgu tu selekeh! pakai seluar senget sebelah", anak cikgu tu! anak cikgu ni!,
see???!!! siap seluar senget sebelah pon diorang boleh perasan??!!,
yang ni pulak, ayat yang akan keluar dari mulut cikgu tu kepade anak-anak die,
"anak kawan 'si cikgu ni' dapat nombor satu aliran tingkatan",
"anak kawan 'si cikgu ni' tak korek hidung dalam kelas",
"anak kawan 'si cikgu ni' tak pakai seluar senget sebalah",
"anak kawan 'si cikgu ni' cun-melecun,top-meletop! badan kurus-kerimping! boom-kebabooom! lagi!" itu lah! ini lah!,
see????!!!! did you see that??!!! korang nampak tak??!!,
betape peningnye kepale hotak kitorang ni di atas tanggapan korang tu semue! terutamenye makcik-makcik internet bergerak di sekeliling Taman Kajang Perdana ni!,
kenape tanggapan sebegini telah ditembak tepat ke otak semue anak-anak cikgu?!,
ape salah kitorang???????????,
saye bukan tak bersyukur, malahan saye bersyukur sangat sebab telah dipilih oleh ALLAH S.W.T untuk menjadi salah seorang anak cikgu!!,
BANGGE ouh! bile orang tanye,
"kau anak Cikgu Noraini yang best, top-meletop!,boom-kebaboom tukan???" sapew tak bangge ma??!!,
kembang sekejap hidung ni due meter! ngehngehngeh!
tapi saye STRESS di atas kesibukbadanan *busybody korang semue! janganlah terlampau menekan pemikiran kitorang! kitorang pon manusie! yang ade hati dan perasaan,
so.. APE MASALAH KORANG KEPADE KAMI?!

No comments:

Post a Comment