Tuesday, September 20, 2011

CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

Alowp. assalamualaikum, hye guys! wad'dup?!,
fffuuuuuuhhhhh!! penat tahap tak hengat punyer!,
baru lepas delete friends yang tidak dikenali kat facebook!,
bayangkan! dari 659 orang friends,
setelah ditimbang-tinggi-tinggi dan timbang-tinggi-tinggi lagi!, akhirnye jadilah ia ke angka 584, 
hah! banyaktak-banyaktak?!, 
75 orang wooooooh! ini bukan main-main punya!, *he3.. macam apek kedai potostet tu jek!
haiyeh! ni lah padahnye kalau main accept je sesiape kat facebook tu!,
so, nasihat dari 'akak' untuk korang semue!,
"CEPAT SEBELUM FRIENDS KORANG KAT FACEBOOK TU BERTAMBAH!",
and beware! jangan accept orang suka-suki je!,
jangan ingat bile orang nak add korang tu,
meaning die rase korang cantek, lawa, kiut-miut or whatsoever!,
tak yah nak peghasan!,

SEE??!! HELPS YOU CONNECT AND SHARE WITH THE PEOPLE IN YOUR LIFE!,
YOUR LIFE!!!!!,
yang tak de kene-mengene ngan hidup korang tu tak payah le sesusah nak accept yewk??,
okay! itu saja untuk hari ini... assalamualaikum!

p/s: Anda akan mempunyai ramai kenalan jika anda meminati mereka dan bukannya cuba membuat mereka meminati anda

No comments:

Post a Comment