Tuesday, September 13, 2011

SHIM CHANG MIN OPPA! he3..

ALoWp....ASSALAMUALAIKUM W.B.T!!!!,
wad'dup ladies and gentlemen?! he3...,
hari ni saye dengan sukerelanye dan tanpa paksaan dari mana-mana pihak ingin mnge'post'kan pasal someone yang telah berjaye membuat saye jadi
mandi tak kenyang, tidur tak basah, makan tak lena! kih kih kih..,
ShIm cHaNg mIn oppa <3 <3 <3!!!!!!,
sedikit fakta mengenai my boifie yang sowang ni,
dilahirkan pada 18 FEBRUARI 1988, FEBRUARI! did you see that! ha3.. same bulan leer!,
darah B! same lagilah! kih kih kih!,
he's buddhist! see farisol?! bukan semue artis korea freemason! die bukan feemason yewk??!!,
chang min oppa suke warne putih and ungu, die  jugak suke bace buku!, haha! same!!, 
sorry to all chang min's oppa fans! dah memang minat kitorang same kan?! nak buat camne?! betol tak? kihkihkih, gurau jer! jangan takeheart *ambilhati yewk?!,
saye mule termimpikan oppa ni mase start tengok cerite PARADISE RANCH!,
die memang cute sangat mase tengah marah, senyum, nangis! and suke sangat tengok mate die yang berkace-kace tu! he3.. ,
and jalan cerite PARADISE RANCH tu pun best sangat! sooo catchylah!,
DONG JU (chang min) yang selalu marahkan DA JI (lee yoen hee), selau komen ape yang DA JI buat, selalu tengking-tengking DA JI tu,
tapi sebenarnye, die nak jadikan DA JI tu perempuan yang tabah, sebab DA JI tu sedikit naif! he3, itulah sedikit selitan mengenai cerite PARADISE RANCH NI..,
tengok jangan tak tengok! seriously! saye lagi suke tegok cerite ni dari cerite PLAYFULL KISS and BOYS OVER FLOWER! tu pendapat sayelah! tak tahu pulak pendapat korang macam mane!,
yelah! lain orang lain hat, lain pendapatnye! betol tak?!,
he3.. okay.. its time for photos! hope you'll enjoy with what i've prepared and searched!,






comel tak??!!!!



































Our Happy Cake Prince
want some???

okey! sampai di sini sahaja! peringatan! HE'S MINE! NGEHNGEHNGEH!,
bubye! assalamualaikum





http://augustinekpop.blogspot.com/2010/11/fakta-changmin-shim.html

No comments:

Post a Comment