Wednesday, October 19, 2011

Busy like Crazy! alealeale!


 Alowp... assalamualaikum! HELLOOOOOiiiiiiiii.... hahaha!
pe kabo??? sihat tak? kalau tak sihat.. saye dengan ini mendoakan semoga anda quick-quick sihat.., ngehngehngeh!
for you information..or 'bahase malas'nye  F.Y.I, 
sekarang pelajar-pelajar form 2 kat negeri selangor tengah busy buat preparations for the finale exam!,
yeah! khamis ni start!!!!! wooooaaaaahhh!!!,
bush-buuushhhh! dooooom-doooom! booooom-KEBABOOOOMM!!!!!,
*bayangkan sendiri kat screen korang tu ade fireworks iyewk? den tak gheti nak buek....
kih..kih..kih.....,
and seperti kebiasaannye jugelah! setiap kali exam rutin saye ialah:
 yeah! TERBAIK MASA KINI....,
fuh.....lamaaaaakkkk.... TERBAIK-KAH??!!,
hahaha! actually memang terbaik pon! best giler...,
time-time lagi mase buat e-trial maths!,
memang havoc satu bilik bile mase dah sampai limit time...,
buahahah! soalan e-trial die yang memang tahap sederhana susah tu,
mampu membuatkan saye untuk mengadu kat si skendel baru saye ni...


nampak tak die pegang ape tuh??,
hah.. mase tu dialog die lebih kurang macam ni lah:
"tak pe hajar, saye akan lindungi awak dan saye akan hunus pedang ni kepade sesiape yang berani buat kacau time awak tengah FOKUS!... awak teruskan menjawab.. semoge berjaye ye??"
ahah!!!!!!!!!!! tu lah ape yang SEUNG HOO-oppa gitaw saye mase saye tengah kecoh jawab e-trial maths!,
untuk pengetahuan korang jugee....,
skendel baru saye ni memang macam ni.....,
asyik nak hunus je pedang tu kat orang.. tak gheti-gheti nak simpan agaknye?? kehkehkeh...,
okay-okay.. saye ingin mengundurkan kerusi ini ke belakang dan melangkah ke bilik tidur dulu..,
doakan saye dapat straight A yewk dalam finale exam kali ni..,
and semoga my beloved group HANAA will placed in the same class for next year!,
PRINCE SYAH!, B.M.G, ADAM LAVINE'S GIRLFIE and ofkos! MAKWE MINHWAN!
love you all soooo very mucholah!! ,
hehehe... BuiBui.....

No comments:

Post a Comment