Wednesday, October 26, 2011

[허영생] HEO YOUNG SAENG - Out the club (choreography ver.)

                  
Alowp!   assalamualaikum!! hye guys!! wadd'up???,
layan youtube while answering geographic questions from score a..,
gempak isn't it??!!!,
boleh plak melayan youtube sambil jawab exam? ngehngehnhgeh!,
btw, gempak tak gempak..,
cuber korang tengok vid ni..,
pergh!!!! gempak tahap tak hengat lah young saeng menari!,
memang superb!!!! mate ni tak kalih-kalih bile tengok die menari,
cuber tengok tangan die... so beast! smart! daebak! terbaik! ngeeeeeiiiii,
and di'plus' dengan muzik nyer yang memang extraterestrial tuh,
dah lame search lagu ni kat youtube,
tapi tak jumpe-jumpe..,
jumpe pon yang ni je lah... tak sampai 2 minit.. adeeeeiiiiii,
okay..out dolu! bubye assalamualaikum... esok me and my beloved family wanna go to picnic!!
ALEALEALE! sooooo, hopefully esok tak hujan! tak delah kitorang kehampaan esok..,
AMIIIIIIN.....

P/S:beberape hari ni kat tempat saye asyik hujan jerk.., tadi pon bape kali umi cakap,
"BIBIK, AKAK...angkat hujan...jemuran dah turun...",
ngehngehngeh! soo, me and my bibik was happily mandi hujan sambil mengutip baju-baju yang tak kebah-kebah humidnyer tu..,
adhooooooiiiiiiiilaaaaaah... (=_=') tempat korang plak camne? hujan tak?? kat berite diowang buat ramalan yang negeri-negeri pantai timur maybe will having a flood!! woaah! bestnye! he3....,
kempunan nak meghase mandi air banjir nih... ngeeeiiiii

No comments:

Post a Comment