Sunday, October 2, 2011

Sunyi nye!!

320994_256137444423861_222273044476968_654610_1268011876_n_large

Alowp...ASSALAMUALAIKUM W.B.T,
hye guys?! wad'dup??!!! wargh!!!! extraterestrial kan gambar ni??,
he3...starting from today!,
baru saye perasan bile along tak de kat rumah,
our mood was very SUNYI!!!,
hasih! kenape bile die ade kat depan mate, 
hati ni rase geram tahap tak hengat punyelah!,
rase nak hantuk-hantuk kepale kat dinding sebab tak puas hati dengan die,
pastu bile die tak de kat rumah pulak,
rase rindu sangat-sangat kat along saye yang sorang tuh!,
kalau ade sayap macam burung tuh,
rase sekarang jugak dah pergi ABIM sebab nak jumpe dengan die!,
haish... betollah ape yang mak lang cakap,
"DEKAT-DEKAT BAU TAIK,
JAUH-JUAH BAU BUNGA",
agak pelik sebenarnye peribahase nih.... kan??,
he3...,oklah! out dulu..assalamualaikum! to along:
GOOD LUCK FOR YA PMR BRO! CHAIYOK2!

P/S: setakat ni dah due orang komen blog ni lambat loading, lambat sangat ker? kalau kat PC saye ni, kejap jerk!

No comments:

Post a Comment