Thursday, December 1, 2011

My New Sekendel! ehehehe!

Tumblr_lv9sxhsvgp1qick51o1_500_large

Alowp! assalamualaikum! waddup?! haha! long time no see......,,
yeah! macam yang korang semue tau,
post sebelum ni adalah post yang boleh tangkap hujan punye lah..,
frust kowt! tapi sekarang ni alhamdulillah.. dah okey sikit..,
berkat sokongan yang berterusan daripade all my fellas,
thanks a lot! Aisyah, Nisreen, Anis and Aina,
ehehe, nampak tak gambar kat atas ni? kenal tak? tak kenal? ahaha!,
let me introduce... his name is GREYSON CHANCE!,
this cute little guy is 14! sebaye tuh!,
bangge!!! and ofekos! suare die best!,
sekarang ni memang dah tahap addict dengan lagu Waiting Outside The Lines and Unfriend You,
born in 16 August 1997 at Wichita Falls, Texas,
he's a cute pianist I've ever seen! ahaha! cute sangat! pipi die yang merah-merah tu!,
adeeeeeeiiiiilaaaaahhhhh!!! (=_=') hahaha!
okay! gotta go! nak melayan adek sedare yang tengah melalak kat tepi ni...,
ngeeeiiii!!! salam 1 malaysia! 2 indonesia! 3 seluruh asia!,
WAALAIKUMMUSSALAM!

P/S: Ceghite OMBAK RINDU start esok!!!! bestnye!!! nak tengok ni.. ahaha! my jejaka idaman AARON AZIZ berlakon dalam ceghite tu... mestilah nak tengok kan.. dah lah hari tu BADAI SEMALAM tak dapat nak tengok sebab kakak sedare tunang! adeeeeiiiilaaaahhhh.... 

No comments:

Post a Comment