Thursday, December 15, 2011

I'M Left!, Lonely Girl *bfussh!!!!


Alowp...assalamualaikum..hye guys?! wad'duP???,
here I am!! wargh! being left alone by my family!
*actually tak de lah sorang-sorang, ofekos my bibik and ayin pun ade, but still! feel lonely tu ade jugak,
diorang semue sedap-sedap mengisi 'polot' kat kedai Cik Yak a.k.a D' SALMIAH CORNER,
time telefon tadi dengar diorang sebut-sebut " Nasi Goreng Pataya!" ,
and I was like, "HUH!!!!! What a pity girl I am tonight!" aaaaaaaarrrrggghhhh!!!,
sedihnyer!! rindu kat Nasi Paprik yang Cik Yak masak,
geramnyeeeeer!!! *hulk hogan dah datang!
diorang semue online 'efbee' kat rumah mak lang,
and I'm here alone study for PMR,
huiiissshhhh! My twin sisters pun UPSR jugak tahun depan,
kenape diorang boleh ikut???!!!,
ghase nak fly jer pergi Bukit Beruang, Melaka time nih!,
owh Superman! Doraemon! Spiderman! or sesiape je yang boleh terbang!,
please come here and make me fly!,
and tukarkan muke saye yang dah saling tak tumpah macam nenek kebayan ni,
jadi Barbie! yang senantiasa tersenyum ceria!,
*dahi berkerut punyer pasal! 'tak puas hati beb!',
sedih tahap gaban dah ni,
okay, that's all for tonight,
just nak luahkan perasaan sebelum menyambung kerja menyembamkan otak, mate, dan muke ke buku-buku yang menimbun tu, heheh!
assalamualaikum! salam mahabbah! tahanks again kepade semua yang sudi meluangkan masa!

No comments:

Post a Comment