Tuesday, January 3, 2012

2012! Welcome to My Life!

401283_313141512059091_201753249864585_917216_823468503_n_large

Alowp..assalamualaikum! hye guys! wad'dup?,
sedar tak sedar dah masuk tahun 2012,
pejam-celik, pejam-celik!,
here I am! turned up to 15!, *satu setengah dekad!
rase baru semalam je kene gelak dengan classmates sebab bawak botol susu dalam kelas *sejarah 11 tahun yang lalu..,
and semalam je tergolek dalam longkang time baru mule belajar nak mengayuh basikal,
aisehman..., kejap giler mase berlalu,
2012! it's another Big! year in my life!,
PMR'S year!!, 
and saye baru dapat satu fakta yang memang tak boleh digune langsung oleh My Dearest Big Bro!,

UPSR stands for Untuk Pelajar Suka Ria
PMR stands for Pelajar Mula Resah,
SPM stands for Semua Pelajar Mampus..

Seriously! pernah tak korang dengar pelajar mati beramai-ramai disebabkan oleh SPM hampir tibe?!,
ahahah! mengarut je kan?,
and sebut pasal New Year!, the most popular topick is..,
APAKAH AZAM TAHUN BARU ANDA?,
 dan azam tahun baru saye adalah, inshaallah saye akan berusehe bersungguh-sungguh demi mencapai keputusan yang cemerlang iaitu 9 A dalam PMR! ~AMIIN~,
korang pun tolonglah doakan saye yewk?,
dan yang paling penting,
dengan pertolongan daripada ALLAH S.W.T,
I'll make sure that this year will be a better year than last year!,
woah! gempak ak?? ahaha! 
okeyh! sampai di sini sahaja 'taipan' saya.. semoga berjumpa di lain inventory!,
teruskan menyokong saye yewk? (O_=')v! *peacenowar!

2 comments: