Monday, January 9, 2012

45 Minutes Unplanned Trip!

Alowp..assalamualaikum! hye guys! wad'dup?,
hari ni me and my bestie, Nurfaiqah Aida telah berduet untuk menyertai sebuah trip yang memang tak terancang oleh kami berdua,
al~kisah..., hari ni kitorang kene balik lambat sebab ade kelas sains,
mase nak balik tu pulak,
tetibe Pak Cik Botak keluarkan ayat '" Kak, balik lambat sikit tak pe ye?,",
kitorang yang 'innocent' ni pun angguklah tanpa sebarang alasan.. *ceh~wah!,
tak tawu pulak pak cik nak bawak kitorang lawat tapak-tapak sekolah dalam area Kajang ni,
393183_10150396940128635_562833634_8370510_94811274_n_large

SMK Convent, SMK Jalan Bukit, Stesen Kereta Api sampai SMK Kajang Utama.... semua kitorang jejak dalam masa 45 minit, *hebat tuh!! Pak Cik Botak kalau bawak bas, Lewis Hamilton pun boleh nangis bile tengok! hehe!
dengan bergurukan Pak Cik Botak yang memang kompom diam sambil drive tu,
saye pun mewakilkan diri untuk menjadi pemandu pelancong yang tak bertauliah dalam lawatan yang hanya disertai kami berdua sahaja,
and sambil-sambil tu, kitorang pon sempat 'mengusha' mamat dalam keretakancil-cokelat-rambut-cokelat yang kebetulan stop sebelah bas, *sempat lagi tuh! ahaha!,
nervous sangat bile die dah perasan yang kitorang dok usha die! ehehe! gatal betullah pompuan ni kan? release tensionlah kate kan.., *ceh! release lah sangat! hahah!
dan itulah kisah 45 minutes unplanned trip saye pada hari ini! jumpa lagi di lain post? assalamualaikum!


No comments:

Post a Comment