Saturday, January 7, 2012

Culture Shock! + Dejavu! equals to! Electric Shock! hehe!

Alowp..assalamualaikum! hye guys! wad'dup?,
and this is my third post for 2012!, yeah man! (O_=),
eheheh! dan secare rasminye saye dah jadi one of a million 2012 PMR's Candidates,
woah! gabra kowt!, bercakap tentang 15 tahun,
I'm now in morning session..., and ade culture shock! jugak lah dengan sesi pagi ni,
yelah, mase sesi petang dulu tak delah strict sangat peraturan-peraturan die,
and Cikgu Hadi yang kelakar-garang tu pulak tak lah sekelakar-garang-garang-garangs Cikgu Azhar or Azahar tu,
yang paling penting! sesi petang tak der Cikgu Mariam or Maryam *mane satu yang betol ek?,
woooaahhh! itu lagi 'hebat'! 6 kilometer jauh pon dah terase 'aura' yang die bawak,
pergh! nak terkeluar jantung den ni dibueknye cikgu yang sorang ni,
muke ketat tak kire mase, always!!!, 24-7 lah senang citer!...orang senyum bukan nak balas..,
die jelingnye kite?? adeiii, nasiblah sapew yang dapat cikgu yang sorang ni (=_='),
 anyway, satu lagi perubahan, I'm in 3 KAA 2 right now, sebelum ni 2 KAA 1,
meaning turun kelas lah kan? a bit frustrated jugak lah awalnye,
kesian my bantal bucuk... basah dek air mate yang bergelen-gelen keluar! hehe,
tapi tahun ni saye ade terase sedikit Dejavu!...,

1)  Kelas no. 2, same macam darjah enam dulu
2)  Same kelas dengan orang yang saye tak suke, mase darjah enam dulu pon same,  *orang yang same pulak tu! haiyyeh!
3)  My Bestie kawan rapat dengan budak yang terdapat pada pernyataan kedua
4)  Tempat duduk pulak betol-betol tercampak di belakang lelaki
5)  Geng-geng dah lari masuk kelas pertama

hah! kan Dejavu tu, perghhh!! ni memang terase macam tahun 2009 balik dah ni,
cume bezenye.. Faris, Haziq, Zaid, Hanif, Sara, Aisyah, Faiqah Fuaad, Nabihan, Arifa, Bahriah, Hasya, and all my bestie! mase 2009 dulu tak de! Damn missed dengan diorang lah! haish...,
 okay... out dulu.. nak menyolatkan dirinye pun adhoooiii... hehe! bubye... assalamualaikum!

2 comments:

  1. uh uh ! Funky town !

    HAHA
    cam kenal je sape org di pernyataan kedua tuu ~
    HAHAHA

    sabor jeee ^____^

    oh yaa ,,
    kiteorg ni tak rinduu kah ?

    ReplyDelete
  2. funky town? cite ape tuh?,

    aisyah kenal ker sapew tuh?? eheh!

    heheh! insyaallah!,

    eh mestilah rindu jugeks!,
    tapi tak perk.. lagi 2 bulan kelas kite berdue sebelah-menyebelah!

    ReplyDelete