Thursday, January 5, 2012

Four Magic Alphabet's Story

Alowp..assalamualaikum..hye guys! wad'dup?,
this is my first post about my creepy-dummy-lovestory,
have you guys ever heard this song?,
Lucky ~ Jason Mraz ft. Colbie Caillat ,
of course lah kan? hit song tu!,
there's a line in the chorus part said that,
"lucky I'm in love with my bestfriend..",
well....., I'm not that lucky,
actually he's my first-true-crush!,
its been a while since kitorang tak bertegur-sape,
and it's all because of prolonged misunderstanding,
but today! I came to my first-true-crush's school,
in hope that we will meet each other accidently,
30 minutes have elapsed,
and all I met are his fella! not him,
adelah jugak duduk tercegat kat pondok tu semate-mate nak tunggu die lagi, *tak nak putus asa lah kata kan?,
tapi harapan hanya tinggal harapan, *pergh!! ayat... kuchiwa dah tu!,
perhaps he's absent today.. *kenape hari ni jugak kau tak datang? kenape tak esok?,
and for sure lah die tak kan tegor saye kalau kitorang berjumpa sekali pun..,
nampak sangat saye ni terhegeh-hegeh kat die dalam diam kan?,
dalam diam tau!,
sebab biasenye kalau die online kat FB, I will definitely! tak tegur die.. heheh!,
sebab saye ni jenis 'perigi' yang suke duduk diam-diam tanpe terhegeh-hegeh mencari 'timba',
and I will never start the first step!,
maybe disebabkan prinsip saye tu lah hubungan persahabatan kitorang terputus tanpa sebarang amaran,
okay! I'm very frustrated right now! what should I do?,


p/s:         JUST KEEP SWIMMING , JUST KEEP SWIMMING! hahaha!

No comments:

Post a Comment