Monday, January 30, 2012

Monday Blues

Alowp...assalamualaikum! hye guys! wad'dup? how ya doin'?,
Monday Blues... YEAH MAN! ceh~wah!,
ehehe! I'm very sure that setiap hari Isnin merupakan hari yang agak suram bagi diri seorang pelajar,
disebabkan cuti yang 'agak' lama iaitu selama 48 jam bersamaan 2 hari  *Saturday and Sunday,
ditambah lagi dengan cuti GONG XI FA CHOI selama seminggu selaku penambah perisa..,
pergh! memang 'kelam sehari' dibuatnye..,
same goes as me, Isnin je, berani ketip kukulah! *ceh! kuku je pun..,
kompom muke 'toye' and macam tak cukup makan je... padahal dah melantak nasi goreng sepinggan.. hehe!,
6140000067_3cde3c3cc5_large
adeeilah!, anyway, time nak pergi sekolah tadi,
teringin gak rase nak belasah kepale Pak Cik Botak yang botak tengah tu,
orang dah lambat, boleh pulak die bawak bas tu selambat-lambatnye and gerenti boleh menang kalau masuk 'Pertandingan Kenderaan Terlembab Malaysia!',
pulak tu! sanggup die pusing Tesco Kajang tu semate-mate nak hantar sorang budak jer?,
jealouslah tu! tahulah saye ni budak innocent yang baik dan tak melanggar etika dan peraturan sekolah, *ececeh!,
sengaje je nak menyumbang  kepade markah dimerit saye,
haiyyeh! tu lagi satu 'ajinomoto' mood saye hari ni,
dah jadi BLUES pekat dah ni ..ngehngehngeh!,
okay, that's all from me today!.. assalamualaikum and salam 1 Malaysia! *peacenowar!

p/s:
 Tumblr_lym50rrcra1qalvkio1_500_large

No comments:

Post a Comment