Wednesday, January 18, 2012

TEMBAK AJE! BANG! BANG!

Alowp...assalamualaikum! hye guys! wad'dup??!!,
hari ni tetibe je Cikgu Azhar buat announcement yang last paper for Ujian Diagnostik (K.H) postpone ke hari Jumaat ni,
and I was like, YEAYEAH! sempat lagi nak buat preparation in this two nights!,
seriously, saye tak buat pape preparations pun untuk U.D kali ni,
even Science, 'Subjek Musuh Ketat' time form 2 dulu, yang kini dah jadi 'Subjek Member Kamcheng!' pun tak bukak langsung!,
pergh! 'terbaik' lah kau Hajar!!!,
aci redah je U.D kali ni,
kalau time PMR nanti pun kau still bawak pe'el cengginih,
kompom pengsan Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini (*no more Bola Sepak, it's time for Ping Pong!) 7 hari 7 malam! ngehngehngeh,
memang nak tempah batu nisan lah gamaknye kalau tak study time PMR nanti.. adeiiilah...,
anyway, today's U.D, alhamdulillah, SCIENCE and MATHS... okeylah..,
but! Agama! for the first time ever! memang susah tahap tak hengat lah tadi! (>_<'),
dalam hati ni, nak aje pergi amik buku teks dalam beg!,
tapi mengenangkan cikgu ade dalam kelas,
tak jadi lah nak buat perangai 'Budak Otak Tak Beghape Nak Centre' yang pernah dibuat time darjah enam dulu!, *pheeewiitt! Skema kowt!!
dah tak tahu nak mintak tolong dengan sapew dah! Wonder Pets pun tengah busy tolong kawan-kawan die,
so, ape yang boleh dibuat?! keluarkan pistol 007 James Bond *Pensel and.......,
 TEMBAK! TEMBAK! JANGAN TAK TEMBAK!!!, ngeeeeiiiiiii
Daniel-craig-as-james-bond_large
haha! that's all for today! jumpe lagi di lain post! waalaikummussalam! salam 2 Indonesia! kihkihkih!

p/s: had a crush at this boy, ahaha! seriously, mamat ni cute sangat walaupun dah form 5!,
       + eh heloooo??!! Hajar, awak nak PMR tahun ni, lupekanlah mende-mende alah tu dulu
        - tapi tak salah kan kalau saye minat? bukannye kapel pun, 'S.S' *Syiiok Sendiri jerh..
        hahaha! actually, name crush saye ni pun saye tak ingat dah, dulu ade gak borak-borak dengan die!,
        buat malu Persatuan S.S Bersatu je lah kau ni Hajar, ahahah! (O_=)

No comments:

Post a Comment