Thursday, February 23, 2012

It's All About #2

Alowp..assalamualaikum! hye guys.. wad'dup?? how ya doin',
seperti yang korang semue sedia maklum, hari ni merupakan 22.02.2012,
and pada tarikh yang banyak #2 ni jugelah,
2 KEZZUTAN! besar yang kami sekeluarge dapat...,
 

1) My one and only Beloved Along, Luqman Nulhakim dapat masuk MRSM Transkrian, Pulau Pinang. Second Intake...and I'm very shocked cause tempat tu jauh sangat... Pulau Pinang kowt... hari tu die duduk rumah mak lang 1 minggu pun dah meleleh air mate... kali ni pulak....,
FOR TWO YEARS! die kene duduk situ.. pergh! jelas terase kekosongan hatiku ini..., (=_=')

 

 2) 27 Februari ni die dah kene lapor diri kat sekolah tu.. meaning, Isnin depan! cepat sangat kowt! kitorang satu family tak sempat nak buat ape-ape preparations pon... *mental and physical absolutely!,
off courselah! berite ni terlalu mendadak.. baru tahu semalam, minggu depan die dah masuk asrama tu!,
tinggal 4 hari je! seriously, I don't think 4 days is enough for the mental preparation..,
dah lah tu! bufday die 29 Februari, meaning 4 tahun sekali and tahun ni ade pulak 29 Februari ni,
masalahnye, die kene check in kat sekolah tu 27 Februari!,
 so, kitorang tak dapat sambut bufday same-same!,
cause bufday saye dengan die beze satu hari je.. I'm 28 Februari!

aisehman! tak sangke pulak tahun lepas merupakan tahun terakhir kitorang puase bersame-same..,
tahun ni along puase kat asrama! sedihnyeeeee! (=_='),
dah lah kitorang ni Kembar 364 hari... macam mane ni...,
dari kechik cenonet lagi, kitorang memang Member Kamcheng!,
kompom rindu terlebih lah nanti!
wargh! lepas ni dah tak de orang nak tegur saye suruh belajar lagi!,siram air bile dah kejut tapi susah nak bangun,
kongsi-kongsi rahsia pasal crush die and crush saye, and yang paling penting!,
Aktiviti Gosip-Gosip Gajah yang memang aktiviti wajib kitoranglah sebelum panjat katil and hempap bantal bucuk!,
adeeeeilaaahh! dah masuk mood 'tumpah so air' dah ni! (=_=')

 
     

Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini dan Encik Kamarulzaman pun terlebih eksaited bile tahu anak sulung diorang ni dapat masuk asrama,
kalau boleh, 1 Malaysia nak bagitahu wooh!,
"Anak aku dapat masuk MRSM!!!!! Yooohoooo!"
memang jelas terpancarlah keriangan kat wajah dua- dua insan yang tersayang ni,
inshaallah, I'll try my very best to be the best that I can,
and buat wajah umi dan abah seceria ni bile saye dapat 9A's dalam PMR kelak! INSHAALLAH!,
dan yang paling penting! saya nak banggakan nama keluarga, 
macam yang along dah buat sekarang ni,
he's the first in my family yang berjaya menempatkan diri dalam MRSM,
even anak-anak buah umi dan abah pun, tak de sorang yang masuk MRSM,
bangge kowt... ALONG SIAPE? eheheh!
okey out dulu, nak borak lame-lame dengan mamat ni kejap! ngeeiii!

No comments:

Post a Comment