Friday, February 17, 2012

Brainstorm! (=_=")

Alowp..assalamualaikum..., hye.. wad'dup guys? how ya doin'?,
lame sungguh tak mengupdate blog ni.. last post 2 minggu yang lepas..,
Blogger's Block! yeah man...,
itulah virus yang baru-baru ini kian menular di dalam otak dan seterusnya memberi impak kepada tangan saya untuk tidak menaip ape-ape pun.., dah habes brainstrom pun still tak keluar-keluar lagi mentolnye..
Brainstorm_fullpic_artwork_large
adelah jugak terniat nak update blog ni minggu lepas,
tapi last-last aktiviti mengupdate tu bertukar jadi aktiviti mengusha screen laptop selama Suploh Menit.., ehehe!,
anyway, baru-baru ni.. kitorang telah dibakulkan dengan berbakul-bakul kerja kursus oleh cikgu-cikgu!
haiyyeh! cikgu-cikguku yang tersayang tu semue bagi kerja dalam time yang same pulak tu.,
+ Oral Bahasa Melayu
+ Pendidikan Jasmani pun siap ade folio.. pergh! tarbaik tak?,
+ Kerja Kursus Kemahiran Hidup 
+ Lakonan Sivik *I hate acting! rase macam diri kite ni dipakse untuk menjadi orang lain.. tak ke tersekse namenye tu??
= tergeliat otak akak....  (=_=')
wargh!!!! pening! pening! TULUN SAYE! TULUN!,
tak tahu nak buat ape dah.. aci redah aje lah! time oral esok!,
dah lah bawak topik yang umum! DSLR! pergh! banyak kowt kene cakap..,
shutter lah, sensor lah, lens lagi!, and yang paling penting! tau-tau je lah... soalan yang paling popular yang mesti diorang tanye...,
>> Mana Best? Nikon ke Canon? <<, *klik untuk tahu jawapannye! 
eheh! boleh tak kalau diorang tanye soklan tu,
suoh diorang bukak bloggie saye ni aje??, banyaknye nak kene terangkan! I'm not a WALLE!, *ni robot kutip sampah kan? ah! gasak lah!,
tengah pening tahap gaban ni... rasenye salah satu fius dalam otak ni pun dah mule nak tumpul sebab pikir banyak sangat malam ni.. memang brainstorm habeslah! haiyyeh! printer rosak lah puleks!,
*betullah printer ni, time-time ni jugak kau nak rosak! esok-esok tak boleh ke?
OTOKARAGU??!!! okeyy! nak sambung tumpulkan fius otak ni balek.. ehehe.. bubye.. assalamualaikum!
*peacenowar!

No comments:

Post a Comment