Thursday, March 29, 2012

PeRpLeXeD :(

Alowp...assalamualaikum...!, hye guys! wad'dup?!,
Perplexed! that's what I feel now!,
keliru dengan ape yang telah saye buat,
walaupun saye tahu bende tu salah dan menyakitkan hati orang lain,
tapi still!!, dah tak boleh nak buat ape dah,
senang citer! memang dah tak boleh nak ubah sikap!,
rasa macam bile kite dah tahu satu jalan tu salah,
tapi kite tak boleh nak tahan diri kite daripade lalui jalan yang salah tu..,
FAHAM TAK??!! *okey! ni metaphor jer! tak faham pun tak per..
OH MY! what should I do?! flurried sangat dengan masalah ni!,
distracted pun ade jugak!, and on this day!,
saye baru dapat tahu yang selame ni ade orang tu menangis bile tengok saye jadi macam ni,
ARGHH!! I'm very wistful!,
kenape bukan saye yang menangis bile keadaan saye dah jadi macam ni?,
kenapa mesti orang lain?,
and kenapa saye susah sangat nak ubah sikap yang memang saye sendiri pun tak suke ni???!!,
aisehman... post kali ini sungguh muzzy bukan?! eheheh! sooo sorry,
saye tengah dalam mood 'berkabung' ni...,
adatlah kan? air pun ade pasang surutnye.. ape lagi kite yang manusia ni?, eheh!
okay.. that's all for this time... bubye.. assalamualaikum!,
*peacenowar!

uhhh.. okay... memang tak dapat dinafikan.... gambar ni memang tak de kene mengene dengan post kali ni,
saye cume.... erm..... SAJE NAK POST!  ehehe! ONE DIRECTION! yeabsolutely!

Tuesday, March 27, 2012

'HEBAT' sangat lah tu!

Alowp..assalamualaikum guys!,
okay... rilex-rilex... tajok post ni suspense je kan?!,
actually saye saje je nak kasi GEMPAKSTARZ! sikit...,
tak mau lah serious-serious... bak kate AINA FARISYA, "WHY SO SERIOUS?", eheheh!
actually, it's all about my latest exam's result...,
satu pencapaian 'terhebat' yang pernah saye dapat.. *hebat sangat lah tuh?!,
I'm the second last! among the 30 students in my class!, *OH MY ALLAH!!!!,
PERGGGGHH! memang MELETOWP! lah! tak pernah-pernah dapat second last...,
pes time ni.. 'HEBAT' tak???!!!!,
dan ini semua disebabkan saye tak datang time first day exam,
itulah! degil sangat! siape suruh ikut umi and abah pergi hantar along! 
akibatnye... dapatlah 'anugerah' TH , stands for tidak hadir dalam 4 paper yang tidak diambil itu,
Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini pun 'puji', siap kate:,
"PANDAINYEEEERLAH anak umi yang sorang ni.. dapat nombor 'DUE!'... 'hebat' betoool!!",
amacam?! pedasnye boleh kalahkan cili Wasabi tu tak?! eheheh!,
tadi pulak... saye dapat tahu yang one of my new bestfriend, Siti Nur Shazwani dapat no. 1 dalam kelas,
malunyeeeerrr! sampai rase nak hentak-hentak je kepale ni kat dinding..,
Gasak lah! bende dah jadi kan? nak buat macam mane???,
and I will try my very best for the next coming exam! inshaallah!,
doa-doakanlah yewk?? eheheh!,
*and for you WANI! you're my next target! BANNG!!! jage-jagelah! ehehe! gurau je
that's all for today! dah lambat nak gi tuisyen dah ni... ehehe! bubye... assalamualaikum! *peacenowar!

cute tak die ni?? cute kan? cute kan?? ehehe!

Thursday, March 15, 2012

Running Man G.K.M Version! DAEBAK !!

Alowp..assalamualaikum! hye guys... wad'dup??? ape khabor??,
setelah sekian lame ku menyepikan diri dari blogsphere ni,
kini..... TADAAAAAA!!! here I am!!!,
wookeyh! like the title above... its all about Running Man!!
Runningmanbutton_large 
YEAH! korang pernah tak tengok realiti show ni???,
memang daebak habes lah! best sangat-sangat! sesangat-sangatnye!,
see my hiperbola?? hebat tak?? ngehngehngeh! melampau betoooiiiii,
ngeeiiiii! kalau korang tak pernah tengok, saye sarankan.. tengoklah citer ni,
sesiape yang tak de channel S ONE HD tu, kat youtube pun boleh what??!!,
okay.. F.Y.I, G.K.M stands for Geng Kampung Morten,
 
dimana ahlinya terdiri daripade kami, cucu-cucu Hajjah Kalsom binti Mahmood,
 *wah! kellaasss nenek I, you!, heheh!
baru-baru ni kitorang ahli-ahli G.K.M telah mengadakan suatu aktiviti,
yang memang on the spot punye rancangan ar! and macam biaselah!,
I'm the MASTERMIND! of these activities! *memang selalu pun saye jadi MASTERMIND!,
dengan menggunakan ruang iaitu sebesar satu Kampung Morten tu,

hah! amek kau! satu kampung kowt! memang nak tercabot segale urat sendi kaki ni dok mencari kanak2 durian ni semue! 
and disertakan dengan 'name tag' daripade kertas YANG KOMPOM mudah koyak!
cabaran tuh! ehehe!
kitorang pun maen lah Running Man HUNTER and VICTIM! version!,
*lebih kurang macam maen kejar2 tapi dengan menggunakan name tag ar!,
memang havoc habes lah satu kampung!,
dikesempatan ini, saye ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua penduduk Kampung Morten yang sudi memberi bantuan *klu kat mane budak2 tu nyorok eheheh!,

okay! that's all for this school holidays! bubye and assalamualaikum *peacenowar!!