Tuesday, March 27, 2012

'HEBAT' sangat lah tu!

Alowp..assalamualaikum guys!,
okay... rilex-rilex... tajok post ni suspense je kan?!,
actually saye saje je nak kasi GEMPAKSTARZ! sikit...,
tak mau lah serious-serious... bak kate AINA FARISYA, "WHY SO SERIOUS?", eheheh!
actually, it's all about my latest exam's result...,
satu pencapaian 'terhebat' yang pernah saye dapat.. *hebat sangat lah tuh?!,
I'm the second last! among the 30 students in my class!, *OH MY ALLAH!!!!,
PERGGGGHH! memang MELETOWP! lah! tak pernah-pernah dapat second last...,
pes time ni.. 'HEBAT' tak???!!!!,
dan ini semua disebabkan saye tak datang time first day exam,
itulah! degil sangat! siape suruh ikut umi and abah pergi hantar along! 
akibatnye... dapatlah 'anugerah' TH , stands for tidak hadir dalam 4 paper yang tidak diambil itu,
Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini pun 'puji', siap kate:,
"PANDAINYEEEERLAH anak umi yang sorang ni.. dapat nombor 'DUE!'... 'hebat' betoool!!",
amacam?! pedasnye boleh kalahkan cili Wasabi tu tak?! eheheh!,
tadi pulak... saye dapat tahu yang one of my new bestfriend, Siti Nur Shazwani dapat no. 1 dalam kelas,
malunyeeeerrr! sampai rase nak hentak-hentak je kepale ni kat dinding..,
Gasak lah! bende dah jadi kan? nak buat macam mane???,
and I will try my very best for the next coming exam! inshaallah!,
doa-doakanlah yewk?? eheheh!,
*and for you WANI! you're my next target! BANNG!!! jage-jagelah! ehehe! gurau je
that's all for today! dah lambat nak gi tuisyen dah ni... ehehe! bubye... assalamualaikum! *peacenowar!

cute tak die ni?? cute kan? cute kan?? ehehe!

No comments:

Post a Comment