Thursday, March 29, 2012

PeRpLeXeD :(

Alowp...assalamualaikum...!, hye guys! wad'dup?!,
Perplexed! that's what I feel now!,
keliru dengan ape yang telah saye buat,
walaupun saye tahu bende tu salah dan menyakitkan hati orang lain,
tapi still!!, dah tak boleh nak buat ape dah,
senang citer! memang dah tak boleh nak ubah sikap!,
rasa macam bile kite dah tahu satu jalan tu salah,
tapi kite tak boleh nak tahan diri kite daripade lalui jalan yang salah tu..,
FAHAM TAK??!! *okey! ni metaphor jer! tak faham pun tak per..
OH MY! what should I do?! flurried sangat dengan masalah ni!,
distracted pun ade jugak!, and on this day!,
saye baru dapat tahu yang selame ni ade orang tu menangis bile tengok saye jadi macam ni,
ARGHH!! I'm very wistful!,
kenape bukan saye yang menangis bile keadaan saye dah jadi macam ni?,
kenapa mesti orang lain?,
and kenapa saye susah sangat nak ubah sikap yang memang saye sendiri pun tak suke ni???!!,
aisehman... post kali ini sungguh muzzy bukan?! eheheh! sooo sorry,
saye tengah dalam mood 'berkabung' ni...,
adatlah kan? air pun ade pasang surutnye.. ape lagi kite yang manusia ni?, eheh!
okay.. that's all for this time... bubye.. assalamualaikum!,
*peacenowar!

uhhh.. okay... memang tak dapat dinafikan.... gambar ni memang tak de kene mengene dengan post kali ni,
saye cume.... erm..... SAJE NAK POST!  ehehe! ONE DIRECTION! yeabsolutely!

No comments:

Post a Comment