Thursday, March 15, 2012

Running Man G.K.M Version! DAEBAK !!

Alowp..assalamualaikum! hye guys... wad'dup??? ape khabor??,
setelah sekian lame ku menyepikan diri dari blogsphere ni,
kini..... TADAAAAAA!!! here I am!!!,
wookeyh! like the title above... its all about Running Man!!
Runningmanbutton_large 
YEAH! korang pernah tak tengok realiti show ni???,
memang daebak habes lah! best sangat-sangat! sesangat-sangatnye!,
see my hiperbola?? hebat tak?? ngehngehngeh! melampau betoooiiiii,
ngeeiiiii! kalau korang tak pernah tengok, saye sarankan.. tengoklah citer ni,
sesiape yang tak de channel S ONE HD tu, kat youtube pun boleh what??!!,
okay.. F.Y.I, G.K.M stands for Geng Kampung Morten,
 
dimana ahlinya terdiri daripade kami, cucu-cucu Hajjah Kalsom binti Mahmood,
 *wah! kellaasss nenek I, you!, heheh!
baru-baru ni kitorang ahli-ahli G.K.M telah mengadakan suatu aktiviti,
yang memang on the spot punye rancangan ar! and macam biaselah!,
I'm the MASTERMIND! of these activities! *memang selalu pun saye jadi MASTERMIND!,
dengan menggunakan ruang iaitu sebesar satu Kampung Morten tu,

hah! amek kau! satu kampung kowt! memang nak tercabot segale urat sendi kaki ni dok mencari kanak2 durian ni semue! 
and disertakan dengan 'name tag' daripade kertas YANG KOMPOM mudah koyak!
cabaran tuh! ehehe!
kitorang pun maen lah Running Man HUNTER and VICTIM! version!,
*lebih kurang macam maen kejar2 tapi dengan menggunakan name tag ar!,
memang havoc habes lah satu kampung!,
dikesempatan ini, saye ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua penduduk Kampung Morten yang sudi memberi bantuan *klu kat mane budak2 tu nyorok eheheh!,

okay! that's all for this school holidays! bubye and assalamualaikum *peacenowar!!

No comments:

Post a Comment