Tuesday, April 3, 2012

Mood Spoiler! *bukan'spoiler'kereta!

Alowp! assalamualaikum! hye guys! waddup? how ya doin'??,
it's all about my unforgettable mood's experience today! *betul-betul mood swings aku hari ni! adeiilah!,
pada mulanya hariku ini bermula seperti biasa.. *ceh-wah ayat!!!, ngeeii,
cerita ini bermule mase nak pergi sekolah *see?? saye kan baik? tak pernah ponteng tau! ehehe!,
time tu tengah borak-borak dengan shabila, *kutukpakcikbotakactually! hapedah! pagi-pagi dah buat dosa kering, ngeeiiiii...
tetibe je ade terbau suatu benda yang memang tersangatlah 'wangi!',
or maybe it'll be the 'wangi'est!' think I ever smelled in my life!, OH MY ALLAH!,
spoil betooiii lah bau 'bahcen' tuh! tambah-tambah lagi Si Pembawa Najis Hapentah! tu,
MAN! YOU'RE SPOILED BRAT! *capslock ni!!,
kaulah mood spoiler aku dari happy-gile-gile! ke kerut-seribu-gile!,
lepas tu.. tambah lagi sorang abang ni,
 boleh pulak die sedap ngisap batang rokok time satu bas dah bau 'bahcen' tuh??!!,
bayangkan!! bau Najis Hapentah! + bau Asap Rokok = pergh!! TERANGKATTTTTT BEBBB!,
haiiyyeh! tak pasal-pasal..., (>_<')
mase tu dah tak boleh nak buat ape dah....,
saye ni, kalau ade bende nak terkeluar dari mulut je mesti ade mukaddimahnye dulu,
ehehe! air mate kompom keluar punye argh!,
lepas sesi 'menangis' tu shabila terus bukak tingkap tu seluas-luasnye,
and bak kate shabila jugak, "baru ku sedar betapa nyamannyer udara kat luar!" ehehe!,
haish... dilema sehari den dibueknye najis hapentah tu!,
rase macam bende tu ikut je kite...sampai kelas boleh terbau! terbaikk...,
eh!, bukan saye pun join pijak menda'lah tu yewk?? just terkenang-kenang je bau 'wangi' tu.., 
mase balik pulak,
kami semua berperang untuk mengelakkan diri dari terkena tempias air hujan yang dengan gatal nye masuk dalam bas tu,
last-last lencun jugak tudungku itu...,
PAK CIK BOTAK PUNYE PASAL!!!, *capslock lagiiiiih...
lagi sorang mood spoiler....,
ade ke patut die berhentikan kitorang *me and my kakak sedare jauh 2 meter dari pagar rumah tu??!! *ceh! 2 meter dah macam 2 kilometer dah kau! ngehngehngeh!,
so akhirnye, hormon oestrogen and progesterone ku tidak dapat berfungsi dengan baik.. *ahah! ngepek je!,
 3 orang Mood Spoiler saye hari ni.., nak kene hempuk agaknye??!! ehehe!,
macam biaselah, anak Guru Penasihat Kelab Ping Pong, SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini.....,
'budget' berani je tu... ngehngehngeh......
okay.. that's all for today.... assalamualaikum and PEACENOWAR!!

No comments:

Post a Comment