Thursday, June 28, 2012

Gemuruh Jiwa....

Alowp... assalamualaikum... and this post totally make me feel thundering when typing...,BOOMMM!
perghhh!!!! esok Hari Bicara Akademik a.k.a Hari Report Card  SMK Saujana Impian!,
'nerbes' tahap tapir, cipan, tenok dah ni... *hiperbola kau mantap lah Hajar! ehehe!..,
kali ni paling 'nerbes' berbanding yang sebelum-sebelum ni... sebabnye adalah!
esok, Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini dan Encik Kamarulzaman akan berduet untuk mengambil keputusan saye! *aiyyyeehhhh AMMA!APPA!,
tak leh bayangkan my beloved umi and abah yang 'siyes' tu jumpe dengan Cikgu Khairuddin (gurukelas) yang 'samtaimsgegile' tu! mesti OSEM! punye lah!,
ape-ape pun... anggaran ayat umi kalau jumpe guru kelas saye pada hari esok adalah:
"Anak saye ni, pemalas nye, Ya Allah!... dah tak de orang laen dah yang boleh kalahkan die, die lah #1! dalam rating adik-adik beradiknye yang pemalas! suruh belajar, tak nak belajar, maen PSP lah, dengar lagu lah... haish..." ahahah!
agaknye esok, saye pon mesti pegang kepale macam yang adik tu tengah buat! ngehngehngeh!,
doa jelah umi tak cubit tangan saye ni depan Sir esok....., ~AMIIIIN!~
okay.. that's all from me! wish me luck on tomorrow!,
oh ya! terima kasih juga kepada anda yang sudi melawat blog saye yang tak berape nak OSEM! dan membace post saye yang ordianary ni! ehehe,
assalamualaikum and PeaceNoWar!! (O_=')v

No comments:

Post a Comment