Sunday, July 1, 2012

Another Love's Cerpen Sharing!


Alowp...assalamualaikum.. hye guys... wad'dup??,
sharing is caring! tu ler input fofuler yang selalu eardrum saye ni dapat time kat sekolah,
sekali dengan ustazah join the club gune ayat ni.., *ustazah rock bebeh! ehehe!,
dan sekali lagi, saye dengan baik hatinye nak share satu lagi cerpen latest  yang berjaye saye dah khatam kan kat penulisan2u!,

kalau sebelum ni saye share pasal cerpen 'Protect The Boss' dalam post Addicted!
kali ni cerpen yang bertuah adalah..... *ceh, budget cam anak Obama je bertuah segale ni..,
  Cik Origami, I Love You! *klik lah kalau rajin,
amacam? cute tak tajuk die?? ngeeeiiii..,
siyes taip * taip lah kan.. kat keyboard mane leh cakap..kurengs ker?,
cerpen ni COMEEEEL SANGATTT!!!,
Origami! bestnyelah kalau saye pandai buat menda'lah lipat-lipat ni,
and hati gediks saye pulak berkate-kate.. lelaki tu cute lah! die buat thousand bird's origami untuk perempuan tu!owuuuhhh so suweeeddd.. nak jugak! ehehe
dan dah tajuk die pun ade perkataan 'origami', mestilah love story nye pun berkisar tentang 'origami',
tak kan tetibe nak cite pasal lepat pulak kan? eheheh,
okay tak lawak... (=_='),
and lastly lelaki tu propose die dengan sejambak bunga ros yang diorigamikan juge..,
*maybe macam ni ghuper bunge tu! not very sure cause saye tak de dalam cerite tu..,
ehehe! suweedd kan? okay... that's all from me..,
kalau rajin.. bace lah yek?? show your support to MALAYSIAN WRITERS, MALAYSIANS!!,
ni tak.. asyik-asyik Sophie Kinsella tak pun J.K Rowling,*aha! sentap! eheh,
dan KALAU KITE ORANG MELAYU, TAK NAK BANGGE DENGAN KAUM SENDIRI, SIAPE LAGI YANG NAK BANGGE??,
anei kat kedai mamak tu?? apek kat kedai potostet tu??,
tak pon Bangla  "Adek manis, mau beli karpet? Banyak murah..Bangla mari..," tu??,
okay.. enough with my patriotic's mood..., terlebih sudah! baik punye!, cayalah! *ahah! ngepeks,
okey.. siyes.. taik mate dah banyak dah ni.. * ngotor je anak daghe ni lah!,
ahahah! bubye.. assalamualaikum... See You More bukan See No More okay? salam 1 Malaysia

No comments:

Post a Comment