Monday, July 16, 2012

Monday I'm In LUVE

Alowp! assalamualaikum, hye guys.. wad'dup?,
MONDAY I'M IN LUVE?! eheheh... yeabsolutely!,
angau tahap bangau dah ni.. ekekeke..,
hari ni, for the first time ever... Have a lil' chat with 'him'..,
okay, siapakah 'him' itu? Let us just call him MR.Board'em...,
menatang ape pulek lah BOARD'EM tu..,
persis kata mutiara,hanya jauhari yang mengenal manikam,
oleh itu, hanya Hajar yang mengenal MR.Board'em..,
tu dia... pantun dua kerat yang boleh buat pencungkil gigi kat Warung Wak Meon je.. ehehe,
actually, duration chat kitorang tu tak sampai 1 minit pon...,
saye je yang 'TER'over up-side-down,
siap boleh terbawak-bawak sengihan perempuan miang tu kat dalam bas..,
mesti akak yang duduk kat sebelah tu assume saye punye pancrease tak boleh nak berfungsi dengan baik sampai mampu keluarkan sengihan jenis perempuan gatal tahap tenok macam tu! ngeeeiiii...,
macam mane boleh ter'kerash' dengan MR.Board'em??,
hurm.. frankly typing.. ENTAH LAH! many of my friends said that he's ordinary guy..,
but that ordinary guy lah yang mampu membuat peluh perempuan saye merenik time terpandang kelibat die, *macam doppelganger pulek..
die sungguh cumel and ade sense of humor... and for sure we'll never get bored even just a secs if we're near to him, *gedik bukan??,
kalau kire 'kerash' saye dari darjah lime sampai sekarang..,
dah boleh buat UEFA,EURO July Version dah.. sungguh ramai.. ngeeeiiii,
tapi ape boleh buat?? bak kate Jason Mraz,
IT TAKES NO TIME TO FALL IN LOVE,
BUT IT TAKES MORE YEARS TO KNOW WHAT LOVE IS..,
Life Is Wonderful by Jason Mraz *click to hear this lovely song!,
totally agreed lah with this statements!,
kite boleh jatuh cinta bile-bile mase je..,
even tengah layan cungkil gigi pun boleh ter'ushahidun' and ter'uhibbun' mamat hensem yang lalu,
tapi kite mengambil mase yang lame untuk mengenal cinta tu ape?,
kan? kan? tapi saye bukan jatuh cinta betol-betol ye?? its just a monkey's love! ehehe,
cehwah.. jiwang-rust sudah saye ni...,
entah zaman bile terjebak dengan lagu-lagu jiwang cenggini pun tak tahu lah..,
pape hal pun.. trial dah nak dekat! 15 days to go kot.. ni dah naik seriau dah ni..,
for all the PMR'S 2012 CANDIDATES, wish you guys a very good luck! tolong doakan saye juge ye,
gotta go now, bubye and assalamualaikum! salam 1 Malaysia,2 Indonesia!, 3 Thailand,
okay.. stop that.. ehehe... see ya! (O_=)v *PeaceNoWar! thanks for lending you eyes!

No comments:

Post a Comment