Monday, August 13, 2012

Grateful, Alhamdulillah!

Alowp..assalamualaikum..hye guys! wad'dup?,
wah... ini pes time wa talak update ini belog satu bulan wooh!,
last update 2nd July? OH MY GUCCI! Ehehe…,
ek ehemmm…Trial PMR for 2012’s batch dah 4 hari menutup tirai,
And If dalam Mid Year Exam, saye hanye dapat 3A’s and 6B’s,
Alhamdulillah, rezeki ALLAH S.W.T,
Setakat ni saye dah dapat 5A’s! wah! Terkejowt mak! Syukur, ALHAMDULILLAH!,
For the first time, I’ve got A’s in both paper Geografi and Sejarah!,
And million thanks to Reader’s Digest for those bombastic! words and vocabs.,
Kalau dalam Mid Year Test hari tu saye dapat 37/40 tapi still dapat 78% in English paper,
Kali ni saye dapat 37/40 jugak tapi segala puji bagi Allah, akhirnye saye dapat 83%,
Frankly typing..,I'm quite happy with my result this time
I pulled my effort during this Trial Exam and Alhamdulillah,
Always believe this, ‘WHAT YOU GIVE, YOU GET BACK!,’
Bergantung kepada sejauh mana usaha korang untuk berjaye,
Jangan tawakkal je, usehenye mesti ade,
Cer bayangkan, depan korang ade 100 anak tangge dan atas kat anak tangge yang ke 100 tu lah target korang,
Korang takkan capai target tu selagi korang tak start the first steps am I right?,
So.. renung-renungkan.. dan selamat berusaha untuk mencapai straight A’s dalam PMR nanti for those yang amek PMR tahun ni,
Oh ya! Sebelum mengundurkan kerusi, saye nak memohon jasa baik para blogger yang sudi bertandang ke blog ni untuk mendoakan saye, supaye perjalanan saye untuk menempatkan diri kat MRSM berjalan dengan lancar… ~AMIIIINNN YA RABBAL ALAMIIN!~

No comments:

Post a Comment