Monday, August 20, 2012

MY GLOOOMY RAYA...

Alowp..assalamualaikum... hye guys... wad'dup??,
Selamat! Hari Raya... Hari untuk kite bersuka ria....,
yeahman! eheh! rasa cam semalam je kene ketam pagi-pagi dengan Guru Penasihat Kelab Ping Pong, SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini sebab lambat bangun sahur...,
pejam celik, pejam celik, pejam lagi, alhamdulillah, still celik... tup tup! 'eh, dah raye?? biar betol?,',
dan al~kisah... malam raye ku tak se'BEAST!' seperti biase...,
orang laen dok syiook lontar mercun,
saye pulek dok terperap kat rumah nenek...,
adek sedare semue macam dah silang jari kelingking tak nak balek Morten tahun ni,
adeeeilllah.. termenung ku sendirian *ececeh! ehehe,
pagi raye pulak... aisehman... termenung lagi...,
adek-adek ku dok berkonvoi satu kampung mintak duet raye,
saye pulek tak pasal-pasal kene jadi camerawoman tak bertauliah for my 'beloved' along,
kalau dapat upah tak pe gak...,
last-last termenung lagi cause tengok beg raye adek dah penuh,
diorang dah RM 50 and above, saye baru RM 50 and below..., VERY THE SEDIH!
lepas pergi beraye dengan family belah umi baru bersinar-sinar muke ni,
al-maklumlah sorang hamba Allah ni ade..ngehngehngeh.. VERY THE GATAL!
dan hamba Allah ni denga baik hatinye telah bagi saye harapan! A RAY OF HOPE,
yeah man... inshaallah, I'll try me very best bruh.. owh ya! thanks for ya encourage!,
okey.. gotta go to my beloved Pak Teh's house for ikan bakar... best tak? hari raye makan ikan bakar?,
jealous tak? jealous tak?? ehehe... bubye.. assalamualaikum.. SELAMAT HARI RAYA!!,
maaf zahir batin....

No comments:

Post a Comment